CCSettings aduce nou toggle-uri pentru Control Center

  CCSettings este un tweak despre care v-am vorbit cu cateva luni de zile in urma, cand va spuneam ca el va aduce o serie noua de toggle-uri pentru Control Center-ul iOS 7. Tweak-ul este lansat in ziua in care prima versiune beta a FlipControlCenter si-a facut aparitia in Cydia, iar el promite sa ne ofere o functionalitate identica. Practic in cazul ambelor tweak-uri vorbim despre implementarea unor noi toggle-uri in Control Center care ne permit sa controlam noi functii ale iOS 7, totul foarte simplu si usor.

  CCSettings este disponibil disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si desigur ca nu este compatibil cu chip-ul A7.

21 COMENTARII

  1. Nici la mine nu apare: Ios 7.0.4 pe Iphone 5. Nici asta nici tonurile descarcate din Unlimtones, desi ultima versiune a acestui program instaleaza si Tone Enabler ce readuce tonurile de apel descarcate de terte aplicatii in meniul de tonuri de apel (la fel ca la IOS 4, 5 6).

  2. Cum ati reusit cei care aveti 4S si IOS 7.0.4 sa va mearga tweak-urile din Cydia?!?; ca eu am facut pana acum de 2 ori restore in iTunes, apoi instal evasi0n7(fara nici o eroare/problema), configurat iPhone-ul ca nou, instalat source din Cydia, apoi cateva tweak-uri prezentate aici ca functionale si fiindca nu a mers nimic din ce instalasem am reinstalat mobile substrate, preference loader de vreo 6-7 ori in 3 zile si degeaba. Dupa update-ul la evasi0n7 am dat din nou restore la 4S ini Tunes si am reluat totul cu telefonul ca nou (neverlocked IOS 7.0.4). De fiecare data cand citesc cum ca la altii pe 4S merg tweak-urile reinstalez mobile substrate, substrate safe, preference loader… si nimic. Imi scapa ceva? Eu chiar nu inteleg: nu este prima data cand fac jailbreak de la IOS 5.0.1, incoace. In Cydia nu am erori dar nu imi functioneaza nimic ce am instalat… Poate cei care ati scris ca va functioneaza perfect! pe 4S ati procedat altfel. Scrieti va rog cum…

  3. Tweakul are probleme din cauza mobilesubstrate-ului care inca nu e updatat; am reusit sa-l fac sa mearga pe i5, ios7.0.4 citind articolul “How To Fix MobileSubstrate Tweaks On iOS 7 Without Any Side Effects” (search on google)

  4. @ Handy 39
    vezi k gasesti in cydia mobile substrate fix for ios7
    aduce stabilitate tweak-urilor instalate

    am 4s ios 7.0.4 si merg toate cele instalate din cydia
    la inceput am avut probleme, dar dupa adaugarea fix-ului si un restart, problemele s-au rezolvat.

  5. Am rezolvat si eu: dupa instalarea mobile substrate fix si restart, telefonul nu a mai iesit din safe mode nici dupa 3 restart-uri asa ca am zis: Imi bag picioarele sterg tot ce am instalat din Cydia si astept pana cand va fi oficial updatat mobile substrate! Si am inceput sa sterg: mobile substrate fix… la al 3-4-lea tweak pe care am incercat sa il sterg scria ca va sterge si activator, sbsettings si mai cateva. Am confirmat si dupa restart… a inceput sa ninga pe ecran(tweak-ul snoverlay functiona!) Am intrat in control center si apareau si CCsettings si Springboard Settings. Acum vad ca nu mai sunt probleme functioneaza ok pe 4S IOS 7.0.4 S-a rezolvat totul doar prin dezinstalarea unor tweak-uri (insa nu pot sune cu exactitate care era incompatibil