evasi0n7 este cea mai buna dovada a faptului ca solutiile de jailbreak nu trebuie lansate prematur

  evasi0n7 a fost lansat acum o saptamana de zile de catre hackerii de la Evad3rs si desi milioane de oameni s-au bucurat la aflarea vestii, din pacate in final majoritatea au ramas mai mult decat dezamagiti. evasi0n7 jailbreak a fost lansat in graba din dorinta hackerilor de la Evad3rs de a obtine o remuneratie generoasa pentru munca depusa in dezvoltarea solutiei de jailbreak, insa in final ei au reusit sa genereze doar controversa si dezamagire in comunicatatea utilizatorlor de solutii de jailbreak.

  In graba lor de a obtine bani, hackerii au lansat o solutie de jailbreak nefinalizata care nu a fost oferita dezvoltatorilor de tweak-uri pentru Cydia in ideea de a ii ajuta sa-si pregateasca pachetele, iar acest lucru a contat enorm. Practic la o saptamana dupa lansarea evasi0n7 multe tweak-uri si aplicatii ale Cydia nu sunt functionale in iOS 7, iar pe iPhone 5S, iPad Air sau iPad Mini cu Ecran Retina nu poate fi rulat nimic. Nimeni nu stie cat va dura pana cand vom putea folosi software-ul disponibil in Cydia, insa cu siguranta vom avea destul de asteptat.

  In fiecare an s-a spus ca solutiile de jailbreak nu trebuie grabite, in fiecare an s-a asteptat destul inaintea lansarii lor, insa anul acesta ni s-a demonstrat ca “graba chiar strica treaba”.