CCQuick implementeaza o serie de toggle-uri noi in Control Center pentru iOS 7

  CCQuick este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, iar el implementeaza o serie de toggle-uri noi in Control Center pentru iOS 7. Mai exact, daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca tweak-ul inlocuieste scurtaturile pentru aplicatii cu un toggle care simuleaza functionalitatea butonului Home, un toggle care efectueaza un respring iDevice-ului, un toggle care ofera acces la Springboard Settings(HiddenSettings7), un toggle care inchide toate aplicatiile active in background si un sistem care permite trecerea rapida de la o aplicatie activa la alta.

  • Simulate HomeButton
  • Respringboard
  • SpringBoard Settings
  • Kill all backgound APPs
  • Quick switch APP in ControlCenter

  CCQuick este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. Am iOS 7.0.4, iphone 5, jailbreak facut, orice aplicatie din Cydia care am instalat-o nu are nici un efect asupra terminalului. Aplicatiile sunt CCSettings, Clear Folders, Five Icon Dock, NCSetings, TransparentDock, TransparentVolume si altele care le-am dezinstalat cand am vazut ca nu functioneaza. Care este explicatia?

  2. Hei nu este adevarat ceea ce spuneti sunt posesor de iphone 5 ios 7.0.4 si inca din proma clipa am facut jb si imi merge perfect. Han am toate acele aplicatii care tie nu iti merg singura problema a fost dupa ce am instalat hidden setings7 si a trebuit sa fac restore din itunes.