p0sixspwn jailbreak – iata cum poti activa conexiunea de internet pe iPhone sau iPad

  In cursul zilei de ieri p0sixspwn jailbreak pentru iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 si iOS 6.1.5 a fost lansat pentru toate iDevice-urile cu chip A5/A6, insa dupa cum v-am spus, el are diverse probleme. Unii utilizatori care au efectuat jailbreak-ul folosind programul a ajuns in imposibilitatea de a mai utiliza o conexiune mobila de date pe propriile terminale, sau de a accesa o retea 4G LTE, iar iH8sn0w a conceput deja o metoda de a rezolva problema, procedura fiind explicata mai jos.

  Practic un fisier al iOS-ului are nevoie de permisiuni suplimentare pentru a functiona corect, iar aceasta rezolvare aplica acest lucru, cea mai simpla metoda de a o aplica fiind folosind MobileTerminal. Descarcati aplicatia din Cydia, va logati ca si root folosind comanda su si apoi parola alpine, iar mai apoi introduceti comanda chmod 755 /var/mobile/ /var/mobile/Library/ /var/mobile/Library/Preferences/ si apasati tasta Return. Dupa efectuarea procedurii navigati catre Settings>General>Reset si alegeti optiunea Reset Network Settings, dupa reset lucrurile urmand a reveni la normal.

  Un update pentru p0sixspwn va fi lansat in urmatoarele ore pentru a rezolva problema, insa intre timp puteti utiliza metoda aceasta.

1) Install OpenSSH via Cydia (or optionally perform this as root in Mobile Terminal).
2) SSH in to your phone via Terminal (Mac/Linux) or PuTTY (Windows).
3) Type the following command:

chmod 755 /var/mobile/ /var/mobile/Library/ /var/mobile/Library/Preferences/

4) Reset Network Settings (Go to Settings –> General –> Reset).