Substrate 0.9.5 update aduce suport pentru iOS 7, chip-ul A7 si restul tweak-urilor din Cydia

  Cu doar cateva minute in urma sauri, creatorul Cydia, a actualizat plugin-ul Substrate(a.k.a. Cydia Substrate sau Mobile Substrate) in ideea de a implementa suport pentru iOS 7 si chip-ul A7 al iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina. Update-ul aduce dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a isi face tweak-urile compatibile cu aceste terminale, pachetele lor necesitand recompilate pentru procesorul de 64 de biti pentru a functiona fara probleme, deci evitati deocamdata sa instalati ceva pe ele.

  Pentru restul dispozitivelor vorbim despre suport complet, teoretic, pentru majoritatea tweak-urilor disponibile in Cydia, asa ca dupa aplicarea update-ului si un restart ar trebui sa va functioneze fara probleme totul. Mobile Substrate se transforma in Cydia Substrate dupa acest update, asa ca nu il mai cautati prin Cydia.

UPDATE: Pe iPhone 5S Cydia refuza sa porneasca dupa aplicarea update-ului si un restart.

21 COMENTARII

  1. Am o intrebare(si imi cer scuze de offtopic): imi poate da cineva instructiuni sau ma poate directiona spre un tutorial de instalare a ios 7 pe iphone 4 cu pastrarea baseband?

  2. Am efectuat update-ul.Dar pe 4s toate tweak-urile plătite in iOS 6 nu sunt compatibile încă cu iOS 7 si nu le pot instala.
    Am greșit eu cumva ?

  3. iphone 5s, ios7.0.4, instalat din itunes, jail, instalat mobile substrate, respring, intrat din nou in cydia, updatat cydia substrate, respring din nou.merge cydia.am dat restart si am intrat din nou in ios fara probleme, merge si cydia, asteptam restul de update-uri la programe(momentan nu o sa mearga nimic pe 5s pentru ca nu sunt (re)compilate pe arhitectura de 64.

  4. Mie nu imi gaseste Cydia substrate in Cydia, doar mobile substrate versiunea 0.9.4, stie cineva ce e de facut?? am incercat sa tot ii dau refresh la changes dar nimic.