iPhone 6 si iPhone 6C ar putea fi lansate cu ecrane mari si o functie complet noua

  Daca ieri am avut zvonuri legate de iPad Pro si iWatch, atunci astazi vorbim despre iPhone 6 si iPhone 6C, informatii “proaspete” din China sugerand faptul ca noile dispozitive ale celor de la Apple urmeaza sa fie lansate cu ecrane de 4.7 si 5.7 inch in cursul anului viitor. Doi manageri ai celor de la Foxconn ar fi divulgat aceste informatii intr-o discutie informala, insa ele nu sunt chiar atat de noi, multiple zvonuri aparute in cursul anului trecut sugerand exact aceeasi idee in legatura cu ambele terminale.

  Totusi, informatiile de astazi indica faptul ca iPhone 6 ar putea include un sistem care scaneaza retina utilizatorilor pentru a oferi diverse functii, iar ieri v-am vorbit pentru prima oara despre posibila implementare a unui asemenea sistem in iPad Pro. Desi zvonurile vor genera extrem de mult interes in lumea intreaga, e greu de spus daca informatiile de astazi pur simplu reitereaza ceea ce s- a spus ieri, sau vorbim intr-adevar despre surse noi, din moment ce ambele publicatii crediteaza angajati ai Foxconn pentru oferirea informatiilor.

  In incheiere va spun ca toate aceste zvonuri au un sambure de adevar si daca auzim atat de des ca Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane atat de mari, atunci e clar ca la Foxconn sunt prototipuri de acest gen, acum ramane de vazut daca ele vor si ajunge pe piata.