Un iPhone cu ecran de peste 5 inch ar putea face parte dintr-o noua categorie de produse Apple, ar putea ajunge pe piata mai repede decat crezi

  Completand informatiile de acum cateva ore cand va spuneam ca iPhone 6, sau iPhone Air, urmeaza sa fie cel mai subtire iPhone conceput in Cupertino, va spun acum ca Apple ar putea pregati o noua categorie de iPhone-uri. Din diverse zvonuri aparute pana acum am aflat ca Apple ar testa iPhone-uri cu ecrane de peste 5.7 inch, iar Yahoo Japonia republica articolul unei publicatii asiatice care sustine ca noile smartphone-uri Apple ar putea face parte dintr-o categorie separat de produse ale companiei americane.

  Noul terminal ar urma sa aiba un chip A8 de 20 nm sau o versiune imbunatatita a chip-ului A7, el putand ajunge pe piata in luna mai a acestui an. Timeframe-ul prezentat pentru posibila lansare pare improbabil, avand in vedere ca in iunie va avea loc WWDC 2014, insa in martie sau aprilie aceste produse ar putea fi lansate, daca Apple chiar intentioneaza sa faca acest lucru. Nu ar fi greu de crezut ca Apple ar putea separa linia sa de iPhone-uri in functie de marimea ecranului, insa lansarea unui iPhone cu ecran de peste 5 inch nu pare a fi, din punctul meu de vedere, ceva ce Apple ar putea face.