Zephyr ar putea ramane incompatibil cu Cydia, iata cu ce il poti inlocui

  Zephyr este unul dintre tweak-urile mele favorite pentru Cydia si astept de cateva saptamani ca el sa fie actualizat pentru a fi compatibil cu toate iDevice-urile care ruleaza iOS 7. Din pacate se pare ca dezvoltatorul tweak-ului nu are vreo intentie de a il actualiza pentru a ne permite sa il utilizam cu aceasta versiune a sistemului de operare, chiar daca am cumparat pachetul. In ciuda refuzului sau de a oferi suport pentru noua versiune a iOS, exista totusi o alternativa care ne-ar putea ajuta sa obtinem din nou o parte din functionalitatea sa, insa nu in aceeasi masura.

  Folosind Activator si optiunile sale pentru utilizarea de gesturi in iOS 7 putem reconstrui o parte din functionalitatea Zephyr, insa nu si pe cea care permite inchiderea aplicatiilor cu un swipe, daca doriti sa aveti Control Center activ in aplicatii. Accesand meniul Settings>Activator si incercand optiunile disponibile acolo pentru gesturi puteti obtine chiar si combinatii noi, mult mai potrivite pentru voi. Ca si exemplu de utilizare, Settings>Activator >In Application>Slide in Gesture>From Screen Bottom-Left>First SpringBoard Page cu Control Center dezactivat in aplicatii va permite sa inchideti aplicatiile cu un swipe de jos in sus, Settings>Activator>In Application>Slide in Gesture>From Screen Right>LastApp  va ajuta sa deschideti aplicatia utilizata recent, iar lista poate continua.

19 COMENTARII

  1. fix acest program asteptam ca sa trec la ios7 cu jb. acum am ios 6.1.3 cu jb si il folosesc de minune. poate apare alta aplicatie care sa aiba aceeasi functionalitate. sper sa il actualizeze ca mai castiga niste bani…..si astfel nu mai folosim si noi mereu accel buton pentru inchiderea aplicatiilor si altele….

  2. Ccsettings impreuna cu Ccquick mi se par excelente. Se pot inchide aplicatiile, buton de lock virtual si multe altele. Cred totusi ca dezvoltatorul zephyr pur si simplu nu vrea sau nu are chef sa faca update-ul pentru IOS7. uton de lock virtual si multe altele. Cred totusi ca dezvoltatorul zephyr pur si simplu nu vrea sau nu are chef sa faca update-ul pentru IOS7.

  3. Ccquick impreuna cu cchide fac treaba buna, nu se compara cu zephyr dar merge. Zephyr trebuie conceput altfel, se bate cap in cap cu control center.

  4. Si eu tot activator folosesc. Daca vreti sa lasati control center activat in aplicatii si sa folositi gesturile de la activator pe post de Home Button in locul lui zephyr, puteti incerca ca mine:
    1. pentru activarea app switcher in aplicatii si in sprinboard:
    – Slide along screen bottom – Drag left to right (Drag along screen edge from left to right) – si selectati ” Activate Switcher “,
    2. pentru a simula o apasare a Home Buton:
    – Slide along screen bottom – Drag right to left – si selectati ” Home Button “.

  5. Si daca s ar actualiza zephyr pe ipad air nu isi are rostul poti inchide aplicatii ,poti deschide multitasking ul si poti naviga intre aplicatiile deschise cu swipe uri ,ios 7 permite acest lucru

  6. Zephyr costa 5$. Cred ca dezvoltatorii il vor face compatibil cu IOS 7 cit de curind. Citeva tweak-uri misto sint insa ca alternativa la Zephyr, pina va aparea acesta. Am incercat din Cydia, Purge, Menu Button Emulator si par Ok. Si sint free. 🙂