Un nou concept prezinta un Mac Mini mai mic si mai ieftin pentru utilizatori

  Daca sunteti un fan al Mac Mini, micutul calculator produs de catre compania Apple, atunci poate veti fi incantati de catre conceptul din imaginea de mai sus. El ne prezinta o versiune a Mac Mini a carui design a fost inspirat din Apple TV, produsul fiind mai mic decat restul celor lansate pana in prezent. Mai mic si mai inalt, acest Mac Mini ar costa cu 200$ mai putin, in viziunea creatorului conceptului, insa e putin probabil ca Apple sa reduca pretul acestui produs vreodata.

7 COMENTARII

  1. da, mai mic si mai slab. Noi vrem mai mare si mai puternic. Ultimul i7, 16/32 GB, Fusion 3TB, multe porturi, nu prostie din asta mica.

  2. E bine ca ai adus in discutie linia mac mini,eu unul vreau sa achizitionez unul.Problema e ca ma ateptam ca la finalul anului sa apara modelul 2013 cu procesor din familia haswell,insa surpriza a fost ca apple nu a mai actualizat linia mac mini in 2013,ultimul model fiind cel 2012 cu procesor ivy-bridge. Ramane de vazut ce ne pregateste apple mai ales ca Tim Cook a declarat in mai multe randuri ca ne asteapta multe surprize in 2014. In concluzie eu unul mai aman putin achizitionarea unui model mac 🙂

  3. Ultimul i7…etc..etc …dar cu placa video integrata,care nu se descurca macar cu anumite functii grafice ale photoshop cc.La asa spatiu ,asa putere.Am inteles ca ultimul mini cand este forjat,se aude ventilatorul.

  4. @Ion: Mai mare și mai puternic este Mac Pro. Mac Mini este un consumer product, unul destul de overpriced (din punctul meu de vedere) în comparație cu celelalte Mac-rui.

  5. Mac Pro este altceva. Are multe chestii in plus care nu se adreseaza decat unei nise de utilizatori. Un developer sau power user, care nu se joaca si nu are nevoie de super grafica, ii trebuie ce am spus eu mai sus si atat.

    Punctul tau de vedere este absolut incorect, Mac Mini este cel mai ieftin Mac, daca alegi aceeasi config cu un iMac, iese mult mai ieftin, cu o diferenta multa mai mare decat pretul unui monitor obosit de 21.5 sau de 27.
    Overpriced sunt restul, Mac Mini este singurul Mac la un pret normal de care te poti apropia usor.

    E mult mai important sa aiba o configuratie buna, decat sa fie mic. Ce castigi daca e mai mic decat acum ? E oricum foarte mic deja pentru un calculator. In schimb putere si spatiu de stocare in plus nu strica niciodata.

  6. @Ion: Nu este de loc ieftin, fă-i un simplu calcul. Ia în calcul diferențele dintre configurații, adaugă prețul prentru upgrade și accesorii și te vei convinge.