iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina intra in promotia celor 100.000 oferite la PRET REDUS

  Ieri v-am spus ca cel mai mare retailer din Romania deruleaza o campanie in cadrul careia va oferi 100.000 de produse la PRET REDUS in cursul unei saptamani de zile. Zilnic retailerul actualizeaza listele de produse disponibile la pret redus, iar astazi a venit randul iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina sa fie disponibile la REDUCERE. Toate modelele iPhone 5S sunt disponibile la reducere in aceasta pagina, multiple modele ale iPad Air pot fi achizitinate la PRET PROMOTIONAL din aceasta pagina, iar in aceasta din urma pagina gasitit toate modelele iPad Mini cu Ecran Retina disponibile la PRET REDUS. Inainte sa inchei va recomand sa vizitati inclusiv aceasta pagina pentru a vizualiza toate PROMOTIILE derulate de catre retailer.

  Separat de aceste,a v-am prezentat in acest articol tablete iPad pe care le puteti achizitiona cu pana la 700 LEI reducere, iar in aceasta pagina gasiti restul produselor disponibile in promotia celor 100.000 de produse oferite la pret redus.

  In final va recomand sa cititi si articolele zilnice cu promotii pentru produse Apple si accesorii pe care o puteti accesa in aceasta pagina.