Substrate Safe Mode update rezolva problema dezactivarii notificarilor din iOS 7

  La inceputul acestei saptamani v-am spus ca Cydia Substrate-ul pentru iOS 7 genereaza probleme pentru utilizatori, iar in cazul unui respring fortat, care introduce terminalul in Safe Mode, notificarile din Notifications Center dispar. In ideea de a rezolva permanent problema pentru posesorii de iDevice-uri, o noua versiune a Substrate Safe Mode a fost lansata astazi in Cydia, changelog-ul sau spunandu-ne si ca versiunea este foarte sigura pentru utilizare in iOS 7, dar si pe iPhone 5S, iPad Air sau iPad Mini cu Ecran Retina.

As of version 0.9.4000 this package is even safer on iOS 7 (and on ARM64). Special thanks goes to parrotgeek1 for some contributions to the safety of this (safe) package: “now extra safe”!

  Substrate Safe Mode este disponibil gratuit in Cydia si este recomandabil sa instalati update-ul chiar daca nu ati intampinat probleme pana acum.

3 COMENTARII

  1. Dupa acest update nu imi mai functioneaza urmatoarele aplicatii:Facebook,Camera,Photos,Mail,Safari,Whatsapp(Crash dupa 25-30 secunde). 🙂

  2. am un iphone 4 cu ios 7 pe el, merge bine telefonul dar dintr-o data imi moare pur si simplu se stinge, patesc asta odata la 2-3 saptamani .. trebuie sa tin pe butonul power si home cam 8 secunde apasat ca sa se aprinda din nou, oare care ar fi problema ?