iPhone 6 si marimea pe care viitorul terminal ar putea-o avea

  Daca ati cititi iDevice.ro in cursul acestui an, atunci sigur stiti ca cele mai recente zvonuri legate de iPhone 6 indica faptul ca terminalul ar urma sa aiba implementat un ecran de 4.5 – 5.7 inch. Desi deocamdata nu se stie sigur ce anume va alege compania Apple pentru utilizare in iPhone 6, daca ar fi sa dam crezare informatiilor aparute pana acum, atunci noul terminal urmeaza sa fie mult mai mare decat iPhone 5S sau iPhone 5, iar prin imaginea de mai sus va puteti face o idee in legatura cu ceea ce “ne asteapta”.

  Va spuneam ieri ca Apple ar putea creste rezolutia ecranului iPhone 6 la 1420 x 800 pixeli, iar aceasta modificare vine cu una obligatorie a diagonalei ecranului, Apple fiind nevoita sa creasca dimensiunile terminalului atat in latime, cat si in inaltime. E practic imposibil pentru Apple sa creasca doar lungimea ecranului fara a il face mai lat, iar cresterea in latime/inaltime ar putea aduce terminalul la dimensiuni asemanatoare cu cele pe care le vedeti la terminalele Android de mai sus.

  Primul terminal din dreapta iPhone 5S are un ecran de 4.5 inch, HTC One are un ecran de 4.7 inch, iar Samsung Galaxy Note 3-ul un ecran de 5.7 inch si vazandu-le nu pot decat sa cred cu tarie ca un ecran mai mare de 4.7 inch nu vom vedea in iPhone 6 anul acesta. Voi ce parere aveti?