iOS 7.1 beta 4 – iata tot ce aduce nou – articol actualizat constant x7

  iOS 7.1 beta 4 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, noua versiune a sistemului de operare aducand cateva schimbari pentru noi. Din pacate se speculeaza ca Apple ar fi blocat solutia de untethered jailbreak evasi0n7, asa ca aici se termina “bucuria” utilizarii jailbreak-ului fara frica unui update accidental. Din pacate iOS 7.1 beta 4 nu poate fi instalat daca nu aveti UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS, iar daca sunteti interesati de acest lucru, iDevice.ro va poate ajuta si detalii gasiti aici.

  Acestea fiind spuse, iata tot ce aduce nou iOS 7.1 beta 4(daca ati descoperit si alte noutati, va rog sa le mentionati in comentarii):

1. Apple a renuntat la inversarea culorilor tastei Shift a tastaturii virtuale.

2. Siri pentru Marea Britanie contine optiuni pentru alegerea unei voci masculine sau feminine.

3. Notificarile din LockScreen si sliderul pentru deblocare au implementat un efect nou, de “aura”. Aceeasi modificare a fost implementata si pentru sliderul dedicat inchiderii iDevice-urilor.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=D0km8GXDUzg&w=580&h=370]

4. Aceasta versiune a iOS 7.1 expira pe data de 3 martie.

5. Relocarea butonului vizibil in interfata aplicatiei Phone care permite adaugarea unui numar de telefon la un contact.

6. Scroll-ul in interiorul aplicatiei Messages este efectuat mult mai usor cu animatii diferite.

7. Implementarea unei iconite noi pentru aplicatia Photos.

33 COMENTARII

  1. Aa ok!
    Oricum, versiunea asta 7.1 mi se pare prea slaba ca sa ma faca sa renunt la cydia..cateva culori inversate si gata, apar noi updateuri..neinteresant pt mine! Astept un update care sa aiba un control settings costumizabil, ca sa nu mai folosesc jbk.

  2. @Silv3r,e cel putin interesant update-ul care il astepti tu la ios,sincer.. Si eu astept de multa vreme sa-mi aduca mos-craciun un ponei roz, zburator..
    P.S. Sper ca sti de gluma si intelegi la ce am facut referire mai sus 😉

  3. Pare mai fluida versiunea asta, sunt curios daca mai are bug uri la aplicatia telefon ( precizate de symplu la lansarea beta 3 )

  4. inca are buguri la aplicatia telefon,,,daca suni la cronos la 415 in Orange nu mai poti scapa de mesaj si doar cu home+power mai poti sa ii dai restart la telefon :))

  5. @Attila: Din cate stiu eu, nu merge bine pe limbile exotice, cum e a noastra, maghiara, etc. Nu stiu daca mai poti reveni la beta 3, nu stiu daca mai semneaza SHSH-uri baietii.

  6. @zaone am revenit la 7.0.4 dar nu mai pot face restore din icloud, asa scrie sa revin la ultima versiune de IOS pentru restore din iCloud.
    @symplu este afisat in colt

  7. Incerc sa ma inregistrez pe idevice ro si nu gasesc butonul sau linkul . Atentie ca sare din fereastra unde scriem textul , chiar in momentul tastarii mesajului

  8. Pe iPad Mini merge super bine. Bateria se pare ca tine mai mult din ce vad si se misca foarte foarte foarte bine pe versiunea asta fatza de versiunile anterioare. Sunt foarte multumit de versiunea asta. Sper sa iasa asa 7.1

  9. Salut baieti, am o intrebare…pot prevenii un update? am un iphone 5s versiunea de fw 7.0.4 nu vreau sa isi faca automat update.Am fost utilizator de iphone, de la prima lansare pana la iphone 4, pana ce am trecut pe galaxy s4, ca apoi sa revin la ios.Nu vreau sa deviez prea mult de la subiect, deci…pot sta linistit in vederea unui update?

  10. Zaone am o intrebare, update-urile se fac mai nou automat? am avut inainte iphone, acum detin un galaxy s4 si un iphone 5s fw 7.0.4

  11. Am instalat ios 7.1 beta 4 pe un ipad 3 iar fifa 14 nu mai functioneaza(crash direct)Stie careva care e problema?Multumesc!