Apple celebreaza 30 de ani de Mac (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Xp697DqsbUU&w=580&h=370]

  Dimineata v-am prezentat un articol extins in care aveati un interviu cu oameni din conducerea Apple si viziunea lor in legatura cu trecutul, prezentul si viitorul Mac-ului. Acel interviu face parte dintr-o campanie extinsa a companiei Apple de a celebra 30 de ani de la prezentarea primului Macintosh, prima pagina a website-ului Apple fiind complet transformata pentru acest eveniment. Totul incepe cu spotul promotional pe care il vedeti mai sus, compania Apple prezentand in el felul in care Mac-ul a schimbat vietile oamenilor care il folosesc pentru creatie, majoritatea dintre ei fiind pionierii care au avut incredere in produsul celor de la Apple.

Thirty years ago, Apple introduced the Macintosh with the promise to put the creative power of technology in everyone’s hands. It launched a generation of innovators who continue to change the world. This 30‑year timeline celebrates some of those pioneers and the profound impact they’ve made. 

  Continuand, compania Apple ii invita pe vizitatorii website-ului sau sa exploreze pagini dedicate fiecarui Mac lansat vreodata de catre ea, dar si sa isi povesteasca experienta cu primul Mac achizitionat prin intermedul sau. Apple va utiliza probabil marturiile clientilor sai pentru a povesti lumii intregi cat de mult a schimbat Mac-ul viata utilizatorilor de-a lungul timpului si va recomand sa vizitati prima pagina a website-ului companiei pentru a participa la experienta.

  In final va las un compania unui infografic, care nu a fost conceput de catre Apple, dar care prezinta evolutia Mac-ului de-a lungul celor 3 decenii de existenta.