Tim Cook vorbeste intr-un interviu ABC despre sutele de email-uri primite zilnic de la clienti si iWatch-ul Apple (Video)


  Cu ocazia celebrarii a 30 de ani de la prima prezentare a Macintosh-ului, Tim CookCraig Federighi si Bud Tribble au luat parte la in interviu organizat de catre David Muir pentru cunoscutul post american de televiziune, ABC. In clipul video de mai sus aveti un teaser pentru intregul interviu ce urmeaza sa fie publicat in cursul acestei nopti, iar in el Tim Cook afirma ca zilnic gaseste dimineata in casuta de email intre 700 si 800 de email-uri primite de la clienti Apple, el facandu-si timp sa citeasca si sa raspunda la o parte dintre ele.

  Intrebat despre iWatch, Tim Cook a afirmat ca Apple va lansa de fapt un inel numit iRing, aceasta fiind desigur o gluma facuta pe seama zvonurilor care sustineau ca Apple va dezvolta un inel care va permite controlarea unui televizor fabricat de catre companie. In interviul acordat ABC-ului, Tim Cook va vorbi despre Apple, produsele sale si ceea ce ii determina pe utilizatori sa fie atat de interesati de ele, insa Mac-ul va fi in centrul atentiei. Interviul integral va fi difuzat in cursul acestei nopti in SUA.

2 COMENTARII