Chrome Downloader+ 64 implementeaza un sistem ce permite descarcarea de fisiere folosind Google Chrome pentru iOS 7

  Chrome Downloader+ 64 este versiunea pentru iOS 7 a unui tweak lansat cu multa vreme in Cydia, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa implementeze in Google Chrome un sistem ce le da posibilitatea de a descarca orice fel de fisiere de pe web. Imbunatatind versiunea originala a tweak-ului, in afara optiunii de a descarca orice fel de fisiere de pe web Chrome Downloader+ 64 ne ofera inclusiv posibilitatea de a descarca orice clipuri video disponibile in interiorul website-ului YouTube si nu doar atat.

Chrome Downloader+ 64 (Specifically for 64-bit A7 Chip devices) is a radical upgrade to Chrome Downloader. It encompasses all of the nifty features of the original download manager and extends them to deliver a powerful YouTube Videos Downloader as well. The user interface was completely revisited to give Chrome Downloader Plus a clean and sexy face-lift to comply and take advantage of iPad’s large display. The YouTube addition allows you to download YouTube videos and save them anywhere in your iDevice for later playback.

  Tweak-ul a fost complet rescrisa pentru a functiona fara probleme in iOS 7 si daca nu stiati inca, ea are o interfata speciala care ne permite sa vizualiza descarcarile inca neterminate, descarcarile finalizate si fisierele disponibile pentru noi. Tweak-ul are implementat suport pentru clipuri video in format 1080p si permite modificarea metadatelor clipurilor video, iar daca sunteti interesati de Chrome Downloader+ 64 il puteti descarca la pretul de 3$ din repo-ul BigBoss al Cydia.