Mesalation te ajuta sa modifici perioada in care utilizarea unui cod de siguranta este obligatorie pentru deblocarea unui iDevice

  Mesalation este un tweak lansat in cursul acestei saptamani in Cydia, iar cu ajutorul sau putem modifica modul in care functioneaza sistemul privind utilizarea unui cod de siguranta impreuna cu Touch ID. In mod normal iOS 7 impune introducerea codului de siguranta sau scanarea amprentei de fiecare data cand blocam iPhone 5S-ul, optiunile de a amana cererea codului nemaifiind disponibile pentru noi. Mesalation rezolva aceasta problema si ne ofera cateva optiuni noi pentru amanarea obligarii de a introduce un cod de siguranta, iar in imaginea de mai sus le puteti vedea.

Requires Touch ID device. Default passcode grace period list with TouchID. You can choose passcode require duration from default list even if using TouchID.

  Practic dupa instalarea Mesalation puteti alege ca iOS-ul sa va ceara sa folositi din nou un cod de siguranta abia la 4 ore de la ultima blocare a terminalului vostru, iar daca veti combina acest tweak cu LongerAutoLock, veti putea prelungi aceasta perioada oricat doriti. Mesalation este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.