Apple continua poveste Your Verse cu o noua sectiune dedicata in website-ul sau

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Apple a publicat in website-ul sau o pagina speciala in care descrie modurile interesante in care poate fi utilizata tableta sa iPad. Pagina venea in urma publicarii unui clip video care descria acelasi lucru, insa Apple intentioneaza sa explice totul mult mai detaliat prin intermediul website-ului sau. Cu aproximativ o saptamana de zile in urma Apple publica o prima sectiune in noua pagina, iar astazi continua povestea cu o a doua.

At each stage of the climb, Ballinger and Harrington reduce the gear in their packs. So as the climb becomes more difficult, they’re carrying only the most essential tools. And because it’s a crucial part of how they navigate the mountain safely, the iPad makes it all the way to the top.

  Daca prima era dedicata utilizarii tabletei iPad in expeditiile subacvatice, cea de-a doua este dedicata modalitatilor de utilizare a tabletei iPad in expeditiile montane. Elevating expedition se numeste noua sub-sectiune publicata astazi de catre compania Apple, iar in ea este descrisa povestea alpinistilor Adrian Ballinger si Emily Harrington care folosesc produsul celor de la Apple in expeditiile lor montane. Daca sunteti interesati de detalii despre expeditiile lor si modalitatile in care utilizeaza ei tabletele iPad, atunci va recomand sa accesati respectiva pagina.