iOS 7.0.6 – iata cum poti face update rapid fara sa pierzi date din iPhone, iPad sau iPod Touch

  In cursul serii trecute v-am explicat de ce este important sa instalati iOS 7.0.6 in terminalele voastre, iar astazi va spun cum puteti face procesul de update fara a pierde date din terminalele voastre, cel putin cele care nu au legatura directa cu jailbreak-ul. In primul rand va spun ca daca aveti jailbreak facut cu evasi0n7 sau p0sixspwn nu puteti face OTA Update, deci va trebui sa utilizati iTunes pentru procedura. In al doilea rand va spun ca update-ul vine cu o recomandare puternica din partea hackerilor care au dezvoltat evasi0n7, si nu numai din partea lor, asa ca ar fi bine sa il faceti.

  Daca nu aveti jailbreak, atunci accesatin Settings>General>Software Update si urmati procedura de OTA Update de acolo, toate datele din terminale ramanand intacte. Daca aveti jailbreak, atunci trebuie sa va conectati terminalul la iTunes, sa il selectati din partea stanga si sa alegeti optiunea Back up, apoi Back up Apps. Puteti face acelasi lucru si direct din terminale din meniul Settings>iCloud>Storage & Backup>Back up Now. Efectuand backup-uri va asigurati ca datele terminalelor sunt salvate, exceptie facand tot ce aveti instalat din Cydia. Pentru a salva tweak-urile si aplicatiile din Cydia puteti utiliza o aplicatie precum PKGBackup sau iBye.

  Dupa ce ati facut backup-urile apasati butonul Update din meniul central al iTunes, iOS 7.0.6 urmand a fi descarcat in calculator. Dupa descarcare iTunes va incepe sa actualizeze fisierele, modificand doar fisierele care au fost modificate de catre Apple, lasand restul datelor din terminale intacte, exceptie facand jailbreak-ul. Dupa terminarea update-ului puteti face jailbreak din nou folosind cea mai recenta versiune a evasi0n7 despre care v-am vorbit dimineata.