UPDATE: Noua aplicatie iDevice.ro compatibila cu iOS 7 este disponibila in App Store!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t8Nl0QsEN2c&w=580&h=370]

  V-am promis de foarte mult timp un update pentru aplicatia iDevice.ro si iata ca astazi o versiune complet noua a aplicatiei este disponibila in App Store. Noua aplicatie este publicata separat de cea veche, asa ca nu veti vedea vreun update in aplicatia App Store pentru ea si va trebui sa o descarcati din nou din magazinul celor de la Apple. Noua aplicatie este dezvoltata special pentru iOS 7 si nu ruleaza pe versiunile vechi ale sistemului de operare, ea folosind in acelasi timp si un sistem nou de notificari Push, asa ca va trebui sa o instalati daca doriti sa mai primiti notificari Push in viitor, sistemul folosit in aplicatia veche urmand a fi dezactivat in saptamanile urmatoare.

  Noua versiune a aplicatiei iDevice.ro are:

  • design special pentru iOS 7;
  • compatibilitate cu chip-ul 64 de biti al iPhone 5S;
  • sistemul Background App Refresh care actualizeaza automat articolele in background;
  • optiunea de a salva in iDevice-uri pozele din articole;
  • un nou sistem de notificari push;
  • alte optiuni disponibile in viitorul apropiat.

  In momentul de fata noul sistem de notificari Push al noii aplicatii este inactiv, asa ca va recomand sa pastrati vechea versiune, daca o mai aveti, pentru a primi notificari in continuare, problema aceasta urmand a fi rezolvata in zilele urmatoare. Aplicatia nu este disponibila deocamdata intr-o versiune compatibila cu tabletele iPad, insa o puteti instala si utiliza pe tabletele voastre in 2X mode. Daca descoperiti buguri in aplicatie, va rog sa mi le aduceti la cunostinta pe zaone@idevice.ro.

  Puteti descarca noua aplicatie iDevice.ro urmand acest link.

UPDATE: In momentul de fata a fost rezolvata problema afisarii tuturor comentariilor pentru articole.

In urmatorul update vom rezolva problema inchiderii automate a feed-ului audio in momentul deschiderii aplicatiei si vom implementa modulul landscape. In cazul crash-urilor inca asteptam crash report-urile care vin din iDevice-urile voastre catre iTunes Connect pentru a vedea exact unde sunt problemele.

Va voi notifica aici in legatura cu orice alte schimbari.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.6 Mb