Vertex aduce in iOS 7 Mission Control-ul din OS X (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zTYZQI11LJs&w=580&h=370]

  Vertex este un tweak aflat in proces de dezvoltare in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, el are rolul de a ne oferi posibilitatea de a implementa in iOS 7 Mission Controlul conceput de catre Apple pentru OS X. Dezvoltat in baza unui concept pentru iOS 8 publicat cu aproximativ o saptamana de zile in urma, Vertex modifica functionalitatea task switcher-ului din iOS 7, afisand optiunile Control Center-ului impreuna cu aplicatiile deschise in backgorund.

  Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, implementarea gandita de catre devoltator este cat se poate de simpla si de intuitiva, task switcher-ul iDevice-urilor noastre devenind mult mai util decat in formatul conceput de catre compania Apple. Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansat Vertex in Cydia, insa de indata ce va fi disponibil pentru download va voi anunta.

3 COMENTARII

  1. Poate sant eu tampit, dar la ce foloseste tweak-ul asta?? Adica ce nevoie am de cc cand intru in task switcher? Folosesc multitask gesture si e genial. Swipe din bottom left iesi din aplicatie, swipe bottom right se ridica cc, iar in homescreen swipe bottom left intra task manager. Swipe left sau right entire edge switch intre aplicatii. Chiar nu inteleg ce e asa genial la Vertex…