iOS 7.1 va fi lansat in maxim o saptamana de zile

  Dimineata v-am spus ca Apple va lansa iOS 7.1 pana la sfarsitul saptamanii viitoare deoarece sistemul CarPlay prezentat zilele acestea la Geneva Motor Show impune oferirea update-ului pentru a il putea utiliza pe iPhone-uri. Sustinand aceasta teorie, un reputat blogger american sustine ca Apple pregateste lansarea unei noi aplicatii pentru un foarte important eveniment iTunes din SUA, acea aplicatie necesitand iOS 7.1. iTunes SXSW este numele acestuie veniment, Apple angajand cei mai populari artisti americani pentru a sustine concerte in perioada 11 – 15 martie 2014.

  Pentru iTunes SXSW Apple pregateste inclusiv o aplicatie care va permite vizualizarea concertelor in direct, iar acea aplicatie necesita iOS 7.1 pentru a functiona. Avand in vedere ca festivalul incepe pe data de 11 martie, este clar ca Apple va lansa iOS 7.1 si noua sa aplicatie pana in acel moment, deci daca nu vom avea noua versiune a sistemului de operare pana vineri, atunci exista sanse foarte mari ca luni sau cel tarziu marti seara sa o putem instala.

23 COMENTARII

  1. Daca pana acum rsim-urile nu au avut probleme in decodarea noilor update-uri, oare vom avea acelasi noroc si in cazul update-ului la iOS 7.1 !?

  2. Nu sunt carcotas dar m-am saturat de atatea update-uri inutile 7.01 …. 7.0.6 … Acum 7.1 :)) Chiar nu ii vad rostul …

  3. Așa este. iOS 6.1.4. Mergea ca uns pe ipad4. Fluența maxima, suflete, fara larg..etc . Deja suspin cam de mult după cum era

  4. Din toti cei care am instalat ios7 90% s-ar intoarce oricand la ios6 .. In loc sa dezvolte o solutie de downgrade ei continua sa ne bombardeze cu updateuri nefolositoare

  5. Orice actualizare Apple forteaza limitele hardwear ale telefonului la limita. Nu este recomandata actualizarea telefoanelor vechi ca sunt depasite si vor merge prost.
    Apple forteaza utilizatorii la o schimbare periodica a telefoanelor prin uzarea tehnica a acestora.
    Cred ca utilizatorii care nu au bani multi ar trebui sa se orienteze spre produse mai ieftine si cu performante asemanatoare.
    Apple isi va pierde foarte multi clienti in anii urmatori deoarece preturile vor creste prin introducerea sticlei safir in productie.

  6. pe ce lume traiti baieti? ios 7.1 va fi un update mare deaia are si beta , va creste viteza telefonului cu mult si vor fi mai multe schimbari majore , de ce vorbiti daca nu aveti habar ?

  7. Marele sistem carplay. Ce sistem retardat, BMW-urile au airplay si conectivitate prin aplicatii iphone de multi ani, am testat personal si sunt cu mult mai avansate. Pare o varianta pentru copii. Cu un apple tv legat la intrarea video al celui mai ieftin casetofon 2DIN cu ecran si un iphone ai o nava spatiala pe langa acest carplay.

  8. Daca tot vine vorba de bluetooth… De cand am instalat sistemul de operare ios 7, pe un model 4S, nu mai functioneaza.. De ce?

  9. Sint zvonuri ca evad3rs au deja un Jailbreak functional pentru IOS 7.1, sau cel putin lucreaza la unul. Sper sa fie asa… sau poate-l vor pastra pentru IOS8. As prefera sa-l foloseasca pt. IOS8, pt. ca 7.1 nu-i chiar un update atit de major si nu aduce aproape nimic nou. Am testat beta 3 si nu m-a impresionat.

  10. Au o politica foarte ciudata cei de la apple restrictionand acest lucru .. Nu este normal sa iti blocheze posibilitatea de a te intoarce la alt ios …

  11. A mai observat cineva ca majoritatea aplicatiilor din Appstore… require(s) IOS7 or higher? Si chiar daca s-ar putea face un downgrade oficial nu vom putea folosi aplicatiile noi care cer ultima versiune de IOS. Si dupa ce va aparea IOS8, vom regreta IOS7? Ramine de vazut… 🙂