iOS 7.1 – ATENTIE la update!

  In cursul serii de ieri ni s-a confirmat faptul ca Apple pregateste lansarea iOS 7.1 in urmatoarea saptamana de zile, iar acum cred ca este util sa va over un avertisment in legatura cu noua versiune a sistemului de operare. Dupa cum prea bine stiti deja, Apple a blocat solutia de untethered jailbreak evasi0n7 in iOS 7.1, asa ca efectuarea unui update va va lasa in imposibilitatea de a mai face jailbreak si in momentul de fata exista sanse minime ca o alta solutie de jailbreak sa fie lansata pana la aparitia iOS 8.

  Daca aveti jailbreak, partea buna este ca nu veti vedea vreun avertisment pentru vreun OTA Update cand iOS 7.1 va fi lansat, insa daca va conectati iDevice-ul des la iTunes, atunci veti vedea cu siguranta un mesaj care va va spune ca puteti instala update-ul. In esenta trebuie sa aveti grija ca in momentul in care va conectati terminalele la PC-uri sa nu faceti update “accidental”. Daca il faceti in minutele sau orele imediate lansarii iOS 7.1, atunci veti putea face rapid restore la iOS 7.0.6, insa totul trebuie facut cat se poate de repede.

  In aceeasi idee va recomand sa treceti la iOS 7.0.6 cat inca aveti ocazia, deoarece dupa lansarea iOS 7.1 Apple va bloca, la cateva ore sau zile de la aparitie, posibilitatea de a mai instala iOS 7.0.6 pe iDevice-urile voastre. Acestea fiind spuse, daca aveti jailbreak evitati iOS 7.1, iar daca nu il aveti, atunci nu exista motive sa evitati update-ul.

31 COMENTARII

  1. Salut . In legatura cu acest update . O sa fie vreo problema cu cei ce avem telefoanele decodate prin Gevey R-Sim? O sa trebuiasca sa schimbam cumva R-Sim -ul daca facem update sau?

  2. Salut! Am iphone5, 7.0.4 cu JB. Daca il conectez in iTunes si ii fac update o sa primesc vreun mesaj de avertizare sau vreo eroare?As dorii sa scap de JB deoarece nu il folosesc. Numai Bine!

  3. Voi ce alegeti? ios 7.1 sau 7.x cu jailbreak? Eu am facut jailbreak dar nu folosesc prea multe tweakuri (noslowanimations, ccsettings, message customizer), nu stiu, sa fac update sau sa raman cu jb.

  4. Pentru cei care au iPhone 5s e foarte util JB-ul. De ce spun asta? Pai stiti si voi, ca apasarea des a butonului home, duce la aparitia unor mici defecte, asa ca pentru cei cu iPhone 5s VirtualHome e tot ce si-ar putea dorii un utilizator de 5s. Eu il am instalat si sunt multumit de el.

  5. Mie mi se pare o prostie jb-ul ! M-au zapacit toate articolele care apar genul(rezolva problemele etc…) iPhone-ul este ușor utilizabil așa cum este el. Eu unul nu recomand jb-ul. O zi buna tuturor !

  6. Zaone, se poate salva shsh 7.0.6 ? Te rog daca știi vreo metoda ajuta- ne si explica daca este vreo metoda pe cei cu iPhone 4.

  7. Mie personal, jailbreak-ul pe iOS 7 mi-a lasat un gust amar. Pe langa functionalitatile pe care nu contest ca le aduce, iPhone-ul meu (5) s-a miscat mai greu dupa instalarea a catorva tweak-uri si am avut parte de multe respring-uri/reboot-uri care au fost foarte neplacute, mai ales in momentele in care ma grabeam. Recomand celor care doresc sa aiba un telefon rapid, stabil, sa faca update-ul la iOS 7.1 linistiti, pentru ca plusul principal este viteza.
    Asta e motivul pentru care am trecut de la Android la iPhone. Cand am facut jailbreak-ul, telefonul meu a devenit ca un Android de top, dar tot Android. Din cate am inteles, mi-am ales gresit momentul de a trece la iOS, versiunile anterioare de jailbreak se poate sa fi mers mai bine. Poate evasi0n 7 a fost lansat mult prea repede, cu mult prea multe erori. Sper ca in cazul iOS 7.1 sau iOS 8 lucrurile sa fie diferite, altfel voi intra in setari sa activez/dezactivez cellular data (asta mi s-a parut cel mai util lucru).

  8. ieu am ramas la 7.0.4 restul 5.6… nu-mi trebuie/AM luat din Cydia fix pt 7.0.6/ p.s..FARA JAILBREACK ovi162 iPhone-ul e SLABBBB

  9. Grele limbele romane …tomi, cand scrii ceva, trebuie sa inteleaga si cititorul nu doar tu!…sau ..o sa-mi spui ca erai grabit, asa-i?:))

  10. Am facut ieri jb la i5s cu 7.06 pe el, deocamdata sunt super incantat. Au mers cam toate tweakurile care ma interesau, este f util si ca dezboltatorii din cydia de obicei spun dc exista compatibilitate cu ios 7 sau arm 64. Fata respringuri sau reboot-uri aiurea, fara crashuri, tel merge blana. Singurul bug (de care se stie de mult) e ca dezactiveaza notificarile, in rest belea…

  11. Update la 7.0.6 in cazul meu a fost greseala. Ip5 jb restarturi din senin, chair si cand e in standby. E de la jb sa zicem, ok. Dar ipad 3 fara jb?!? Dupa install 7.0.6 a doua zi au inceput restarturile! Wtf?! Poate am eu probleme pe 2 device-uri diferite sau update-ul de securitate a fost mai mult decat de securitate?! Parca ma bate gandul la un xperia z1 compact pana la i6 sau ios8…

  12. @cms fa un restore la ambele device uri, pune totul de la 0.
    am 2 device uri cu 7.0.6 si nu am avut nici un restart. (ipad mini retina si i5c)

  13. Nu faceti update la ios 7.0.6 DACA aveti cablu cumparat(gen momax,belkin)…mie unu imi face figuri si am dat si 74 de lei pe cablu belkin:-j.Pe versiunea 7.0.4 mergea fara nici un fel de problema…