Iata cum ar putea implementa Apple un guest mode in iOS

  De ani de zile un numar foarte mare de utilizatori cere ca Apple sa implementeze un sistem care sa permita crearea de conturi pentru utilizare pe tabletele iPad, insa compania americana refuza sa faca acest lucru. In lipsa unor optiuni oferite de catre Apple, in Cydia a aparut tweak-urile GuestMode sau iPrivacy, insa ele nu ofera exact ceea ce isi doresc utilizatorii. Cu putina imaginatie, niste graficieni au produs conceptele din acest articol si daca Apple nu le va implementa intr-un viitor update in care sa ofere un sistem guest mode, atunci poate un viitor tweak o va face.

5 COMENTARII

  1. Pai la graficienii astia nu le trebuie nici o imaginatie. Pot sa faca poze la multiuserul din Android.
    Iar Apple poate sa copieze linistit dupa Android pentru ca e free, nu o sa fie dati in judecata de catre Google sau Samsung.

  2. Multiuserul este foarte interesant. De exemplu pe o tableta butoneaza trei persoane, fiecare cu propriile conturi de facebook, mail, etc dar partea funny e ca poti instala pentru fiecare user cate un launcher propriu. Astfel fanul Windows are launcher Windows 8, fanul Apple are interfata iOS 7 iar fanul Android … are din ce alege. Astfel cu o tableta Nexus (ca sa nu zic Samsung), ai si Surface si iPad. Oarecum …

  3. Eu zic in felul urmator: fanii samsung sper sa fie constienti ca de cand a aparut iphonU ,samsungu nu stia ce e touch screenU.Punct. si de atunci tot copiaza in continuoare.
    Ma bucur mult pentru S5 ca ia tras un ecran mai mare decat avea S4 ca si ala era deja Tab pentru mine ,si gasesti inclusiv in culori diferite asemanator cu iphone 5C :))
    Fan iPhone ..:))