iOS 7.0.6 – iata de ce este bine sa faci update inaintea lansarii iOS 7.1

  iOS 7.0.6 este cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre, Apple lansand-o cu doar cateva saptamani de zile in urma pentru a rezolva un foarte important bug de securitate care permite oricaror hackeri sa va fure date de logare in website-uri si nu numai. Daca nu aveti jailbreak, atunci update-ul la iOS 7.0.6 este imperios necesar si va asigura ca datele din terminalele voastre vor fi oricand protejate, efectuarea acestui update fiind extrem de simpla prin sistemul OTA Update, toate datele din terminalele voastre ramanand intacte.

  Daca aveti jailbreak, atunci efectuarea update-ului implica refacerea jailbreak-ului si reinstalarea tweak/aplicatiilor din Cydia daca nu le-ati salvat, insa daca le-ati salvat cu PKGBackup, atunci le veti putea reinstala imediat dupa update. Practic oricum ati privi situatia, update-ul se face foarte usor si chiar daca pe terminalele jailbroken aveti un patch care aplica schimbarile de securitate implementate de catre Apple, niciodata nu strica sa aveti cea mai recenta versiune a sistemului de operare, mai ales ca ea poate fi jailbroken folosind evasi0n7.

  Lansarea iOS 7.1 este iminenta, iar in cateva ore dupa publicarea acestei versiuni a sistemului de operare nu veti mai putea instala altceva decat iOS 7.1, asa ca ganditi-va binedaca doriti sa mai puteti beneficia de jailbreak pe iOS 7, daca nu l-ati instalat inca.

22 COMENTARII

  1. sa fiu sincer … as preferea o solutie de downgrade la 6.1.4…. decat un up la 7.0.6…mare gresala am facut cand am decis sa fac up…

  2. Ok, dar daca am descarcata deja 7.0.6, in PC? Dupa lansarea 7.1, mai pot instala, cu Shift+Update, 7.0.6? Si pe urma sa fac update la 7.1?

  3. cam multe pretentii vreti voi!! de unde sa mai luati ma voi versiuni de ios 6????? ca daca s.ar mai gasi Nu a.si ezita o fractiune de secunda sa.mi reinstalez device.uri inapoi pe ios 6!!! si 5 sa fie daca s.ar putea!!numai 7 sa Nu.l mai vad odata!!!

  4. Tot astept acest ios 7.1 dar nu cred ca va aparea curand. M-am saturat de atatea bug-uri la ios 7 . Dupa ce ca am renuntat toti la ios 6.1.6 care mergea de minune si am accept acest nou ios , cei de la apple tot intarzie cu noul upgrade care sper sa readuca un ios fara bug-uri si foarte rapid , ceea ce a caracterizat mereu apple. Voi ce stiti de probabila data a lansarii?

  5. Cea mai mare prostie ios 7…-> 7.1 deocamdata nu se poate face downgrade si din cate am inteles nu se va mai putea face vreodata downgrade la 6.1.3 dupa parerea mea cel mai buna ios os de la apple
    PS: parerea mea personala!

  6. Downgrade se poate face decat pe iphone 4 chiar si fara shsh-uri la 6.1.2 de exemplu cum am facut eu de la 7.0.6 la 6.1.2 dar am jailbreak tethered .

  7. Salut, daca am primit telefonul de la orange cu IOS 7.1 beta 5 , e posibil sa revin la ios 7.0.6 – eu nu am cont de dezvoltator. Stie cineva daca da si cum? Zaoane poti da unsfat? Merci – -sau va trebui sa vand iphone-ul pentru a lua unul cu ios mai mic?

  8. Confirm si eu ca ios 6.1.4 sau cat era ultimul era de departe cel mai accesbil rapid si eficient ios, chiar si cu design-ul lui putin invechit tot nu as fi facut update

  9. Care aveti jailbreak pe ios 7 si merge greu – in setarile telefonului – general – accesibilitate – reducere miscare – activat, apoi instalati din Cydia – IOS 7 Adrenaline si Disable Parallax Effect si merge ca uns. Sper sa va fie de folos.

  10. Vrei ios7 sa mearga bn? pe iPhone 5S merge destul de bine :)) daca ai iphone 4 8 gb ce sa-ti mearga ?:)) cum sa bagi un wind 8 pe un ibm pentium 1 ?