iPhone 6 – cea mai buna dovada a implementarii unui ecran protejat din sticla de safir

  De cateva saptamani incoace tot apar zvonuri care indica faptul ca iPhone 6 urmeaza sa contina un ecran ce va fi protejat de un panou din sticla de safir, iar in ciuda secretomaniei companiei Apple, exista totusi indicii care par sa sustina aceasta teorie. Saptamana aceasta v-am spus ca un membru al echipei de conducere a Corning, actualul furnizor de panouri de protectie Gorilla Glass pentru ecranele iDevice-urilor, a criticat utilizarea panourilor din sticla de safir pentru protejarea ecranelor terminalelor mobile.

  Criticand posibila implementarea a acestui tip de panouri pentru protejarea ecranului iPhone 6, reprezentantul Corning nu face altceva decat sa confirme intentiile celor de la Apple. Renuntand la Corning pentru a utiliza alt material ce va proteja ecranul viitorului sau smartphone, compania Apple priveaza actualul sau partener de vanzari de zeci de milioane de dolari doar pentru un singur tip de produs, insa daca ne gandim ca un iWatch sau un iPhone 6C ar putea inlocui Gorilla Glass cu acest material, atunci pierderile sunt si mai mari.

  Temandu-se ca Apple ar putea porni un nou trend in industrie si probabil avand informatii conform carora alti parteneri ai sai ar putea testa posibila utilizare a safirului, Corning ataca dur materialul. Ei pun in discutie cateva puncte valide si extrem de importante pentru ignorarea panourilor din sticla de safir, insa ei uita ca Apple are o fabrica dedicata care ii reduce costurile. In final, Corning a confirmat ceea ce Apple nu o va face pana in toamna si lucrurile se anunta a fi extrem de interesante.

4 COMENTARII