iOS 7.1 rezolva problemele care generau stari de ameteala pentru utilizatori

  La foarte scurt timp dupa lansarea iOS 7 pe internet au inceput sa apara primele reclamatii din partea unor utilizatori carora li se facea rau in timpul utilizarii propriilor iDevice-uri. Totul avea legatura, in aparenta, cu animatia rulata la deschiderea unei aplicatii, aceasta generand impresia ca un obiect se apropie cu viteza foarte mare de utilizator. Fara a comenta in vreun fel situatia, compania Apple a rezolvat in secret problema prin modificarea animatiilor rulate in iOS 7.1, astfel ca noua versiune a sistemului de operare nu afecteaza in acelasi mod utilizatorii.

With iOS 7.1, it appears Apple is further thrashing out the details. With Reduce Motion active, the app-switcher — which had previously retained a lurching zoom and slide when opened and closed — is tamed with the same crossfade effects folders use. Weather’s parallax backgrounds are gone. And in Messages, the entire scrolling area moves as one, rather than before where each message playfully slid around as if on ice but also had the potential to trigger motion sickness and vertigo.

  Desigur ca pentru majoritatea utilizatorilor vorbim despre o simpla non-problema, deoarece un numar foarte mic de persoane a reclamat aceasta problema in forumurile de discutii ale Apple, dar ea a fost luata in serios in Cupertino. Nu stiu cati dintre voi au avut probleme din cauza acestei animatii, insa veti sti acum ca ea nu va va mai afecta in vreun mod, Apple avand grija sa va ofere o experienta de utilizare cat se poate de linistita.