iOS 8 – iata ce noutati pregateste Apple pentru iCloud

  Dupa informatii privind Apple Maps si detalii despre iTunes Radio, iata ca astazi aflam ce planuri are compania Apple pentru serviciul iCloud in iOS 8. Conform unor informatii obtinute de catre o publicatie americana, compania Apple intentioneaza sa implementeze in iOS 8 versiuni compatibile cu iDevice-urile ale aplicatiilor TextEdit si Preview, acestea fiind in momentul de fata disponibile doar pe Mac-uri. Aplicatiile nu vor permite editarea text/foto pentru fisierele din iDevice-uri, ci pentru cele salvate in iCloud prin OS X.

  Aplicatiile se afla in momentul de fata in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare si exista posibilitatea ca ele sa nu ajunga in iOS 8 deoarece deocamdata nu se stie daca pot fi finalizate la timp. Procesul de dezvoltare este supravegheat indeaproape de catre vicepresedintele Apple Craig Federighi, el facand o serie de modificari interene in echipele care dezvolta aceste aplicatii pentru OS X in ideea de a expedia procesul de dezvoltare a versiunilor pentru iOS.

  Separat de aceste noi aplicatii, compania Apple intentioneaza sa implementeze in iOS 8 un set de unelte care ne vor simplifica proesul de administrare a spatiului de stocare al iCloud, insa deocamdata totul este incert. Practic nu vorbim despre cine stie ce nouati extraordinare si era normal sa fie asa, compania Apple punand accentul probabil accentul pe alte caracteristici despre care inca nu am auzit in vreun zvon.