iOS 8 – Springboard-ul si 3 aplicatii noi apar in primele imagini, se confirma lansarea iWatch

  La scurt timp dupa publicarea informatiilor privind integrarea unor aplicatii Preview si TextEdit in iOS 8, iata ca avem si o prima imagine care ne prezinta Springboard-ul viitoarei versiuni a sistemului de operare. Desi imaginile au fost publicate de catre o persoana din China, veridicitatea lor a fost confirmata cu surse din interiorul companiei Apple, asa ca mai sus puteti vedea inca de pe acum ceea ce veti vedea in vara in cadrul WWDC 2014 si mai apo in iOS 8 beta 1.

  Separat de aceste doua noi aplicatii avem si o confirmare a faptului ca Apple pregateste lansarea iWatch impreuna cu iPhone 6, aplicatia Healthbook fiind dovada faptului ca cele doua dispozitive vor fi interconectate. Aplicatia Healthbook va prelua informatii despre starea noastra de sanatate prin intermediul iWatch, ea fiind capabila sa stocheze diferite detalii despre starea noastra de sanatate si nu numai, totul multumita viitorului smartwatch.

  Avand in vedere ca ne aflam in luna martie, iconitele aplicatiilor s-ar putea schimba pana in iunie, insa se pare ca design-ul iOS 8 nu va fi diferit de cel al iOS 7.

9 COMENTARII

  1. Nu are de ce sa fie diferit iOS8 fata de iOS7, doar sa faca cat mai multe iconite animate,cam in genul celor de la Nokia acum 10 ani la symbian