iPhone 6 ar urma sa includa noi senzori ce permit monitorizarea starii vremii

  Zilele trecute v-am soys ca iPhone 6 ar urma sa includa un ecran de rezolutie mare si un procesor mai rapid, iar astazi aflam ca viitorul terminal al celor de la Apple ar urma sa includa si o serie de senzori noi care permit monitorizarea starii vremii. Desi vorbim doar despre un simplu zvon, in iPhone 6 compania Apple ar putea include senzori care masoara presiunea, temperatura si umiditatea in zona in care ne aflam, acesti senzori fiind zvoniti a ajunge in iWatch si nu in noul iPhone al celor de la Apple.

According to Sun Chang Xu (news chief analyst at ESM-China), sources close to the matter have revealed that Apple will catch up in the “sensors department”, as the iPhone 6 will feature pressure, temperature and humidity sensors. Please note that the analyst is probably not referring to blood pressure (this feature is rumored to be implemented in Apple’s iWatch) but to atmospheric pressure.

  Daca Apple ar alege sa implementeze asemenea senzori in iPhone 6, compania americana nu ar face altceva decat sa-si alinieze dispozitivul la capacitatea tehnologica a altor smartphone-uri. Desigur ca Apple nu ar “inventa roata” prin implementarea acestor senzori in iPhone-ul sau, insa daca ar reusi sa faca o implementare mai buna decat cea a concurentilor, atunci am putea vorbi despre o utilitate ceva mai mare, insa ramane de vazut care sunt planurile celor din Cupertino.