ATENTIE – ultima zi cu notificari Push pentru vechea aplicatie iDevice.ro

  Saptamana trecuta am publicat primul update pentru aplicatia iDevice.ro in App Store si v-am atentionat ca saptamana aceasta vor fi sistate notificarile Push trimise catre vechea aplicatie. Ei bine, astazi a venit momentul sa opresc acest serviciu, astfel ca incepand de maine doar noua aplicatie iDevice.ro va mai primi notificari Push. Daca nu ati instalat inca noua aplicatie in iDevice-urile voastre, ar fi bine sa o faceti pentru a primi notificarile, iar daca aveti tablete iPad o puteti folosi doar pentru notificari momentan, vechea aplicatie permitand accesarea iDevice.ro fara probleme.

  Daca nu aveti inca iOS 7 instalat in iDevice-urile voastre, atunci veti putea utiliza in continuare aplicatia veche, dar fara notificari Push. Din pacate nu s-a putut implementa compatibilitate cu vechile versiuni ale iOS in noua aplicatie si din pacate costurile mari generate de serviciul de notificari Push nu permit mentinerea sa activa pentru vechea aplicatie.

  In final va spun ca pregatim update-uri noi pentru noua aplicatie iDevice.ro, inclusiv o versiune pentru iPad care sper ca va ajunge in urmatoarele saptamani in App Store.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb