iPhone 6 – imagini cu primul prototip

  iPhone 6 se afla la destule luni distanta de lansarea oficiala, insa astazi avem ocazia de a vedea imagini cu un prim prototip conceput de catre un producator japonez de carcase pentru iPhone-uri. Primele imagini cu prototipul iPhone 6 au rolul de a ne arata dispozitivul in baza caruia se vor ghida producatorii de carcase in momentul in care vor fabrica accesoriile pentru noul terminal si puteti observa din aceste imagini ca vorbim despre un iPhone mai inalt decat cel actual, dar si putin mai lat.

  Desi prototipul este cel mai probabil facut in baza unor schite obtinute de la un partener Apple, nu putem sti sigur ca acestea vor fi dimensiunile dispozitivului, desi in  trecut producatorii de carcase au avut informatii veridice. In ultimii ani primele informatii despre design-ul noilor produse Apple au venit de la producatorii de accesorii care pregateau produse pentru lansarea oficiala, asa ca acum am putea vedea pentru prima oara noile dimensiuni ale iPhone 6.

36 COMENTARII

  1. @valentin acelasi lucru l.ati spus si de ip5 -4″….or sa scoata astia de 5″,si acelasi lucru o sa spuneti “este perfect”…cumparati c va baga astia p gat,doar ca este “apple”…spune asta unu care foloseste exclusiv produse apple,mie imi place calitatea produselor,dar acum nu pot sa imi iau un produs care din punct de vedere ‘functional’ o sa imi dea pantalonii jos…maxim,dar maxim si ideal,pt un telefon ar fi 4.5”,peste deja trecem la alta categorie de produse…

  2. Și eu sunt de parere că este prea mare. 4.5 inch este mai mult decat ideal. Un cran fără margini și poate putin, dar foarte putin latit… așa deja este prea mare..

  3. Dimensiune ecran 4.7 inch este destul de buna dar mai mare?????Banuiesc ca este destul de mare si buzunarele romanilor nu sunt asa de mari decat daca ne luom rucsacul dupa noi sa tinem telefonul!

  4. Un tv la purtator ! Nu imi place , e prea mare , poate voi fi nevoit sa schimb firma … Nu vreau sa port gentuta vara ! Totusi astept un iPhone6 mini !!!

  5. Unde esti tu steve jobs sa vezi ce “inovatii” face apple fara tine …arata a htc one chestia de mai sus .. Sa speram ca apple isi va regasi “calea” inainte de a ajunge nokia 2.

  6. Apple nu va ajunge niciodata sau cel putin in viitorul apropiat in situatia Nokia, si spun asta intrucat Nokia si-a dărâmat propriu imperiu din prisma sistemului de operare, in speta Simbianul care dupa lansarea IOS iar ulterior sistemul Android a ajuns in dizgratia utilizatorilor. Revenind, sunt de parerea ca IOS încet dar se dezvolta si in continuare va ramane iubit de utilizatori.

  7. Foarte nasol!daca o sa ajuga apple sa le mareasca in halul asta au stricat toata povestea,si tocmai ca asta mai e inca un lucru special pa apple fata de samsung ca nu umblu cu icoana dupa mine ca nu am ajuns sa fac din telefon tavă.cum au facut cu iphone 5 e ok.maxim sa duca ecranul pana in margini si eventual ecranul in sus mai aproape de casca.dar atat!altfel adio iphone

  8. daca il face de 4,7 inch sa se spele pe cap cu el…parerea mea este ca 4,3 sau mai mic ar fi ideal…daca vreau ceva mai mare ii iau tableta.

  9. la 4.7 daca ar fi max ca marime si bezel cat mai redus (dimensiune totala a terminalului nu f mare in comparatie cu 5/5s ) dupa parerea mea ar fi super .4.5 in viziunea mea defapt ar fi max si optim si ideal .dar si 4.7 sa zicem ca ar fi acceptabil .chestia cu tv si tableta la 4.7 inchi pica fratilor.hai sa fim seriosi nu e chiar mare la acea dimensiune .sunt o gramada de gagici cu manute mici si finute cu s4 ,htc one,chiar note 2-3 ,etc mult mai mari deci decat un iphone si nu au probleme nu li se pare mare etc .deci sa nu ne plangem ca niste fete mari la acea dimensiune 🙂 .iar buzunarele tuturor pantalonilor acomodeaza lejer un telefon cu dimensiunea de 4.7 -5 inchi.Eu personal am carat si telefoane mai mari de atat (note 1 ,2 ,3 etc) si nu am avut probleme dar in fine …..fiecare cu opinia lui
    ip6 cu 4.5 ar fi perfect si probabil in viitor acel iphone air de 5.5 ar fi interesant ,personal momentan nu m-ar interesa ,dar deh pt cei care isi doresc ios pe dispozitive mai mari ,acest lucru ar fi binevenit .

  10. …daca nu ati folosit niciodata un telefon cu display-ul de 5 ” sau mai mare nu aveti cum sa intelegeti diferenta…iar chestia cu trebuiesc buzunare mai mari este o aberatie . Eu am folosit cateva luni Note 3 si intra foarte bine in buzunar!

  11. Nu va mai inteleg pe nici unul. Cand s-a lansat iphone 5S toti vaaai da tot mic e ca toti au telefoane mai mari, ca iau s3 ca e mai mare si nush ce. Acuma incepeti aaaa da e prea mare iphone 6, ca duc tv-ul sau tableta. hai sa fim seriosi. nu e nimic oficial si comentati aiurea,

  12. sa speram ca va veni bezel free ca altfel s-ar putea altii sa o faca anul viitor, iar apple stim deja ca din 2 in 2 ani schimba mai radical.

  13. Problema vine, părerea mea, din pricina faptului că nu există alte idevice de 5 închis pentru a ne da clar seama dacă me place sau nu. Eu personal sint fan apple, am avut de la 3G la 5s acum, Ipad, imac etc.. Am avut și s3 și allview și Nexus și alte nebunii cu Android. Andoidul îmi pare nerprimitor în toate formele și dimensiunile lui.. Ecranele Samsung sunt urâte, obositoar, deloc naturale.. vorbesc de Interfață și de cum se prezintă.. Foarte posibil ca frumosul și fluentul ios să dea bine pe un ecran mai mare.. Oricum personal îmi place pe orice idevice în orice formă..

  14. Eu zic asa : fac telefonul mai mare dar lanseaza si ceasul. Informatiile le vezi pe ceas, aplicatii si tot ce ai de butonat bagi cu telefonul (ba e si mai comod ca e putin mai mare si nu dai zoom din pupila 🙂 ). Mi-ar face placere sa vad un bluetooth original Apple anul acesta.

  15. Ok… daca la nivel de specificatii o sa bata note 3 … poate il iau. Altfel nu vad de ce as cumpara un iphone 4 supradimensionat

  16. Apple are viata grea pentru ca la dimensiuni mari sunt foarte multe optiuni. Cineva care vrea “premium” la dimensiuni mici are de ales intre iPhone 5s, HTC One Mini si Sony Xperia Z1 Compact. La dimensiuni mari intra in competitie si Motorola, LG, Nokia, etc, etc, etc.
    Trebuie sa umble la preturi altfel ramane doar cu Matzero, iPad4ever si inca vreo doi exaltati.

  17. Se pare ca noul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este destul de sigur ca si concept si va fi lansat in August sau Septembrie. Nu se stie exact daca modelul de 5.5 inch va fi lansat impreuna cu cel de 4.7.

  18. Hai cu bezel free si 4,5” devine mare fara a influnenta dimensiunea totala in mod radical.
    Hai cu o baterie de minim 2000
    Si succesul este garantat

  19. Functionati pe baza de prejudecati si ghidati de-un conservatorism cel putin ciudat. La fel ca si Jobs care se incapatana sa ne explice ca tabletele TREBUIE sa aiba 10″, si ca apple nu va face niciodata compromisul de-a scoate o tableta mai mica. Dar iata ca piata, utilizatorii si multe studii l-au contrazic. Nu m-as mira ca Ipad Mini sa se vanda mai bine decat Ipad-ul de 10″ la un moment dat. Asa si cu marimea Iphone-ului. Acum cativa ani telefonul meu de 4.3″ era considerata o tableta sau o paleta de tenis de martorii lui jobs. Cand a iesit Iphone-ul de 4″, brusc 4″ nu erau chiar atat de multi, si ce sa vezi, parca e mai misto telefonul de 4″ decat cel de 3.5″. La fel se va intampla si in momentul in care se va lansa cel de 4.5-5″. Majoritatea userilor vor migra inspre un telefon mai mare c-un display mai generos. Folosesc un telefon de 5″ si mi se pare a fi marimea ideala pentru un telefon, dovada ca marii producatori s-au oprit cam pe acolo, asta devenind noua marime standard a unui display de smartphone. Evident ca celor de la Apple le iau cativa ani, si cateva generatii de Iphone-uri vandute pentru a se alinia la cererea pietei dar cu siguranta o vor face, asa cum au facut-o si cu Ipad Mini cand au vazut ce succes au tabletele de 7-8″ cu Android.

  20. coke daca tie iti place sa mergi cu un asfel de telefon dupa tine e strict problema ta si eu am unul de 4.7 si e destul de mare, dar poate tie iti place sa mergi cu pc dupa tine,nu cred ca toti sunt de parere cu tine .Si am vazut pe cineva cand a scos un telefon ceva de genul 5 sau 6 inci in masina sa cam chinuit saracul cu el .Si eu am tableta de 7 si nu sunt multumit de ea ,pana la urma am sa imi iau una de cel putin 10 inci displayul ,poate ca cineva mai sus amintit de tine avea dreptate ,nu spun ca nu e buna cea de 7 dar nu se compara cu un display mai mare si la telefon cred ca iphone 5-5s e tot ce trebui pentru un telefon.