HTC One M8 vs iPhone 5S (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=RHnihLPgfZo&w=580&h=370]

  Lansat in cursul acestei zile, noul HTC One M8 este comparat intr-un prim clip video cu iPhone 5S, unul dintre principalii sai competitori. Dupa cum puteti vedea deja din clip, ambele terminale au un design extrem de interesant, ambele au carase fabricate folosind destul aluminiu si desi stim ca iPhone 5S este foarte popular, cred ca HTC One M8 nu va avea o “evolutie” diferita. Noul terminal al celor de la HTC este in atentia lumii intregi de mai bine de o luna de zile, iar daca HTC va reusi sa aiba destule unitati in magazine, va avea vanzari, probabil, mai mari decat cele ale HTC One.

12 COMENTARII

  1. Dupa cum se vede , in sfarsit ( la cativa ani dupa Apple ) un producator a reusit sa faca un smartphone din aluminiu … Ce sa mai zicem ca a copiat si ledurile de la blitz … Si daca asta e un telefon elegant … O racleta de curatat gheata de pe parbriz iarna ( sant cam rau aici ) ! Totusi pentru pasionati de android e o alegere buna ( hardware impresionant , ios de la Apple ruleaza perfect pe un sistem net inferior , dar de la android iti trebuie antivirus … Si dupa aia merge prost … ) mie imi pare bine ca i-a batut pe Samsung ( alti copy-paste ) !

  2. Nici io nu as da iPhonul dar ca telefon de serviciu ar fi super …. degeaba zicem apple apple apple …. HTC este chiar foarte reusit mult peste Samsung

  3. Odata cu lansarea noului One, iPhone a pierdut doua din cele trei atuuri pe care le mai avea : cel mai frumos telefon si cel mai scump. A ramas cu cel de-al treilea : cel mai mic telefon. Asta pana la lansarea lui M8 mini. Sorry Apple.

  4. Telefonul este fantastic.au implementat gesturile pe ecran lucru pe care doar iphone il facea cu jailbreak si tweekul activator, camera este fantastica , hardwareul e top . Telefonul este exemplar la toate capitolele , singurul inconvenient este ca e mare dar mai mic decat note3 care e ft ft cautat in ciuda faptului ca e mare. Momentan detin iphone 5 dar am avut htc one m7 si e fantastic.

  5. Din pacate cei care acum comenteaza prin prisma lu’ 5s ca Htc asta e mare, cand Apple va scoate un iphone de 5 sau mai multi inch, vor striga in gura mare ca e cel mai bun si minunat si ca evolutie etc. Personal sper ca Apple sa ramana in limita a 4.5 inch asa cum se zvoneste.

  6. 4.5 inchi sper sa aiba iphone nou, dar ma bucur ca zaoane la mai da material de criticat la baieti :). Htc sunt harnici si nu sunt din state sunt din taiwan, iar intre cele doua tari exista oarecare diferenta, asa ca din punctul meu de vedere ii apreciez maxim. Mai mult decat atat, htc a dezvoltat ideea de smartphone in lume, iar restul au apelat la acest proiect cand au vazut succesul lor