iOS 7.1 – un bug permite ascunderea aplicatiilor native (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=2MunWEIH1OA&w=580&h=370]

  iOS 7.1 este disponibil de doar putin peste doua saptamani de zile, insa pana acum au fiost descoperite diverse buguri ale sistemului de operare dezvoltat de catre cei din Cupertino. La lunga lista adaugam astazi unui nou care ne permite sa cundem aplicatiile native ale iOS 7 din Springboard prin doar cateva miscari rapide si precise. In clipul video de mai sus aveti prezentata procedura, ea fiind similara cu cea pe care trebuie sa o intreprindeti pentru a introduce foldere in interiorul folderelor in iOS 7, totul functionand doar pana la un prim restart al iDevice-ului.

  Pentru a efectua procedura trebuie sa:

  1. mutati intr-un folder toate aplicatiile native pe care doriti sa le ascundeti.
  2. mutati folderul intr-o pagina a Springboard-ului care este plina de iconite, aici incluzand si spatiile din dock.
  3. creati un nou folder folosind orice aplicatii, apoi extrem de rapid mutati folderul facut initial in cel nou, inainte ca animatia de creare a folderului nou sa se termine.
  4. scoateti din folder cele doua aplicatii utilizate initial pentru a il face, iar folderul ar trebui sa dispara impreuna cu folderul in care ati mutat initial aplicatiile native.

  Avand in vedere ca vorbim despre o procedura cu efect temporar, trebuie sa fiti constienti ca ea ar putea fi repetata in mod constant daca terminalele voastre se reseteaza des.