Android-ul este mai stabil decat iOS-ul conform unui nou studiu

  Va spuneam acum o saptamana de zile ca iOS 7.1 este mult mai stabil decat alte versiuni ale iOS 7 sau chiar iOS 6, iar acum aflam ca el nu este mai stabil decat Android-ul celor de la Google. Conform unui studiu efectuat pe 1 miliard de terminale mobile, conform producatorilor sai, Android-ul se dovedeste a fi mult mai stabil decat iOS-ul in ceea ce priveste utilizarea aplicatiilor. Conform aceleiasi companii, rata de inchidere subita a aplicatiilor in iOS 7 este de 1.6%, ea fiind dubla fata de cea combinata a multiplelor versiuni ale Android OS.

  Conform analizei facute de catre respectiva companie aflam ca rata de inchidere subita a aplicatiilor in ultimele versiuni ale Android OS ar fi de 0.6%, aproape tripla fata de cea inregistrata de catre ultimele versiuni ale iOS. Diferenta este enorma si acesta este deocamdata singurul studiu care prezinta informatii atat de radicale in legatura cu stabilitatea iOS-ului, iar daca alte studii vor dezvalui exact aceeasi problema, atunci Apple trebuie sa se gandeasca serios la metode prin care poate face iOS-ul mai stabil.

  In final merita mentionat faptul ca Samsung Galaxy S4 este prezentat ca fiind cel mai stabil terminal de pe piata, in timp ce iPad 2 este prezentata ca fiind cel mai putin stabil terminal si daca ne gandim la cat de greu ruleaza tableta iOS 7, afirmatiile sunt cel mai probabil adevarate.