iPhone 6 ecranul – iata ce pare sigur

  Ecranul iPhone 6 pare sa fie cea mai importanta componenta a viitorului terminal, recentele zvonuri aparute pe internet indicand faptul ca Apple pregateste o crestere semnificativa a dimensiunii acestuia. Schitele din imaginea de mai sus au aparut in cursul zilei de ieri pe internet, o publicatie asiatica prezentandu-le ca apartinand unui iPhone 6C cu ecran de 4.7 inch si a unui iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch. Dimensiunile lor sugereaza faptul ca Apple va creste cu minim 14mm inaltimea si 7mm latimea iPhone 6 sau iPhone 6C, insa ramane sa vedem daca ambele dispozitive vor ajunge pe piata.

  Ceea ce este interesant in ultimele zvonuri publicate pentru iPhone 6 are legatura cu ecranul, majoritatea informatiilor noi indicand faptul ca Apple va implementa un ecran cu diagonala de 4.7 inch. Desi in ianuarie apareau informatii conform carora Apple ar lua in calcul implementarea unui ecran cu diagonala de 4.5 inch, se pare ca americanii ar fi ales un ecran cu diagonala de 4.7 inch pentru iPhone 6. Multitudinea de informatii care ofera aceeasi dimensiune pentru ecran sugereaza faptul ca Apple are in plan implementarea unei diagonale de 4.7 inch, acum ramane doar sa vedem si ce rezolutie va avea.

  In ceea ce priveste cel de-al doilea model al iPhone 6, informatiile recente sugereaza faptul ca ecranul va avea o diagonala de 5.5 sau 5.7 inch, dar deocamdata nu se stie daca acest dispozitiv va ajunge anul acesta pe piata.