iOS 8 data de prezentare sigura, detalii despre functii si prima versiune beta

  Data de prezentare a iOS 8 a fost anuntata astazi de catre compania Apple prin anuntarea evenimentului anual WWDC 2014. In baza strategiei aplicate de catre Apple in ultimii ani cu ocazia WWDC-ului, pe data de 2 iunie 2014 iOS 8 va fi prezentat de catre Tim Cook si alti vicepresedinti ai Apple, cateva dintre principalele detalii ale iOS 8 urmand a fi anuntate atunci. Vorbim cel mai probabil despre cateva noutati pe care vi le-am prezentat si aici, iar pana acum am vorbit despre: o multitudine de noutati pentru Apple Maps, o schimbare radicala a iTunes Radiofunctii noi pentru iCloud, aplicatia Healthbook si in final schimbari importante pentru Notifications Center sau Messages.

  Toate aceste noutati vor fi detaliate de catre Apple pe data de 2 iunie, iar atunci iOS 8 beta 1 va fi lansat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Prima versiune beta a iOS 8 va fi disponibila chiar din noaptea evenimentului, Apple putand oferi de aceasta data acces oricui la ea, asa cum a facut si in anii anteriori. Desi va oferi iOS 8 beta 1, Apple nu ne va da foarte multe functii noi in el si va incerca sa ascunda detalii despre noile sale produse, insa de obicei acest lucru nu i-a reusit.

  In final, prezentarea iOS 8 nu va implica si o prezentare a iPhone 6 sau a iWatch, aceste produse fiind pastrate pentru toamna acestui an.