iOS 7.1 jailbreak – posibila demonstratie si lansare la JailbreakCon

  iOS 7.1 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch parea putin probabil in ziua lansarii iOS 7.1, insa in ultimele saptamani ni s-a demonstrat ca el poate fi facut pe iPhone 4 sau chiar pe iPhone 4S. Desi nimeni nu a confirmat 100% sigur ca o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1 va fi lansata, binecunoscutul hacker Pod2G a facut o afirmatie interesanta in cursul serii trecute. Conform lui, in curand multa lume ii va cere sa lanseze o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.1, iar acest lucru nu poate decat sa insemne ca el va prezenta o demonstratie a existentei sale.

  Saptamana viitoare va avea loc JailbreakCon in San Francisco si vorbim despre singura conferinta globala dedicata jailbreaking-ului. Acolo va fi prezenta o parte din echipa Evad3rs care a dezvoltat solutia de jailbreak pentru iOS 7, dar si multi alti hackeri dezvoltatori de tweak-uri sau aplicatii pentru Cydia, insa nu doar atat. Toti acesti hackeri vor face diverse prezentatii de exploit-uri si tehnici de jailbreak, iar printre ele am putea vedea inclusiv o demonstratie a unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1.

  Dupa demonstratie multi vor cere lansarea jailbreak iOS 7.1, insa cine stie cand sau daca vor hotara hackerii sa faca acest lucru. Din punctul meu de vedere este greu de crezut ca aceasta solutie sa apara inaintea iOS 8, insa orice este posibil si daca ea va fi disponibila va voi anunta.