Iata cum poti inlocui butonul Home al unui iPhone 5

  Acum o saptamana de zile v-am prezentat o metoda prin care puteti inlocui un difuzor stricat al unui iPhone chiar in propria casa, iar astazi va prezint o metoda diferita prin care puteti inlocui un buton Home stricat al unui iPhone 5. Inainte de a incepe va reamintesc faptul ca aveti o alternativa prin sistemul Assistive Touch al iOS, insa daca nu sunteti multumiti de acest lucru, atunci puteti urma procedura, insa cu extrem de mare atentie, deoarece s-ar putea sa va stricati complet telefonul si o vizita la un service ar fi mult mai indicata.

  Pentru a urma procedura aveti nevoie de:

  Intreaga procedura este disponibila aici.

9 COMENTARII

  1. Burcea doar daca cauti un pic pe google imediat gasesti .
    Si e foarte simplu de schimbat butonul power. La tine ce defect are butonul a intrat cumva inauntru daca da deschizi tel si indrepti tabltita cu butonul doar sa ai grija cum il scoti asa sa-l pui la loc sa nu-l intorci invers. Dupa ce l-ai pus sa nu mai apesi tare pe el findca sunt sensibile se indoie repede sunt de aluminiu.

  2. Ms zaone!! Atunci voi fi nevoit sa.l schimb cu tot cu capacul de pe spate…sau este vreun marker special cu care sa pot “vopsi” conturul, deoarece e zgariat destul de tare…
    Am incercat cu marker permanent…nu tzine…

  3. @zaone tu ai scris clar in articol
    ” Pentru a urma procedura aveti nevoie de:

    Un ecran original

    Un set de ventuze, desi nu este absolut necesar sa le utilizati
    O surubelnita pentalobulara
    O surubelnita Phillips……..”