iOS 8 si OS X 10.10, detalii inaintea prezentarii la WWDC 2014

iOS 8 PREZENTARE SI FUNCTII

  Prezentarea iOS 8 si OS X 10.10 va avea loc in cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2014 care va avea loc pe data de 2 iunie 2014 in San Francisco, SUA. In cadrul acestui keynote Apple va prezenta iOS 8 si noile aplicatii : Healthbook, iTunes Radio, Text Edit + Preview, Messages + Notifications Center si cam atat pe partea de aplicatii. Separat compania Apple va imbunatati serviciul Apple Maps, va implementa noi functii pentru iCloud, va implementa tehnologia de apeluri 4G VoLTE si va imbunatati radical performantele sistemului de operare in ceea ce priveste inregistrarea pozelor si utilizarea aplicatiilor.

OS X 10.10 PREZENTARE

  Pentru OS X 10.10, compania Apple pregateste o serie de schimbari interesante in ceea ce priveste design-ul sistemului de operare, ele urmand a unifica intr-o anumita masura design-urile iOS 7 si OS X. Separat compania Apple intentioneaza sa imbunatateasca performantele generale ale OS X-ului, sa imbunatateasca autonomia bateriei, performantele grafice, insa principalele noutati vor fi pe partea de design, chiar daca nu vorbim despre o schimbare la fel de radicala precum cea implementata in toamna.

  Pe masura ce ne apropiem de data de 2 iunie vom afla tot mai multe informatii interesante in legatura cu ambele sisteme de operare, dar si cu posibilele MacBook-uri pe care Apple le pregateste.