iPhone 6 lansare modelelor cu ecran de 4.7 inch si 5.5 inch

  Lansarea iPhone 6 este programata pentru toamna acestui an, acest lucru cat se poate de sigur in momentul de fata, insa deocamdata nu stim daca Apple va aduce pe piata si un iPhone 6C impreuna cu el. Unul dintre cele doua noi modele are un ecran de 4.7 inch si celelalt un ecran de 5.5 inch, iar conform celor mai recente zvonuri se pare ca doar primul model va fi disponibil in toamna. Noi informatii aparute in Taiwan indica faptul ca un iPhone cu ecran de 5.5 inch va fi lansat abia anul viitor de catre Apple si probabil va fi iPhone 7.

  Un zvon aparut luna trecuta prin agentia Reuters afirma exact acelasi lucru in legatura cu cele doi noi modele ale iPhone, asa ca vorbim probabil despre intentia companiei Apple de a creste dimensiunile ecranelor in perioade diferite pentru a testa piata. Recente documente interne confirma interesul Apple pentru lansarea unor iPhone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch, asa ca nu mai putem pune in discutie probabilitatea implementarii lor, ci doar asteptam prezentarea dispozitivele intr-o conferinta Apple.

  In final merita mentiona tfaptul ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va intra in productie in iulie, in tipmce al doilea iPhone cu ecran de 5.5 inch ar intra in productie in septembrie.