iPhone 6 – prima carcasa probabila apare in imagini

  Dupa schite in care aveam prezentate detalii privind posibilul design al iPhone 6, iata ca astazi vedem si imagini cu prima carcasa iPhone 6 care ar fi fost dezvoltata in baza unor schite obtinute de la partenerii asiatici ai Apple. Dupa cum puteti vedea deja din imagininile acestui articol, carcasa are un locas special conceput pentru presupusa noua locatie a butonului Power. Un zvon aparut saptamana aceasta indica faptul ca Apple ar intentiona sa repozitioneze butonul Power in partea opusa a butoanelor de volum, acestea urmand a fi unite.

  Desi carcasa sugereaza implementarea butonului Power intr-o noua locatie, partea interesanta este ca ea are un locas pentru buton si in pozitia sa actuala, asa ca probabil relocarea sa nu este o masura aprobata definitiv de catre Apple. Acestea fiind spuse, de acum incolo vom vedea tot mai multe carcase de acest gen fabricate in baza schitelor concepute in baza schitelor furnizate de catre parteneri Apple.

  In final, dupa cum probabil v-ati imaginat deja, carcasa prezinta un iPhone 6 cu un ecran mult mai mare de 4 inch, terminalul fiind per total mai inalt si mai lat decat iPhone 5S.

10 COMENTARII

  1. @zaone – deși butonul sleep este încă deasupra terminalului el a fost muta in partea cealaltă. Opus de lângă camera. Take a Look. Este mâi ușor pentru stângaci dar nu pentru dreptaci.

  2. Sper sa scoata de 4.7 NU mai mare…
    DACA scoate mai mare,, maxim 5 “ ..(SUPORT:).. Dar Nu vad rostul la un telefon mobil sa fie mai mare de MAXXIIMM 5 “ . APPLE o ia razna rau,,, , de fapt CONDUCEREA E de VinA ,, Mai exact GAY BOOS