iWatch – iata ce pret ar putea cere Apple

  Lansarea iWatch urmeaza sa aiba loc in toamna acestui an, compania Apple urmand a prezenta noul sau produs impreuna cu iPhone 6, ele urmand a se interconecta pentru a afisa diverse informatii pentru utilizatori. iWatch este probabil cel mai asteptat smartwatch al anului 2014 si nenumarate zvonuri in legatura cu acest dispozitiv au fost publicate pana acum in legatura cu el, unul recent oferindu-ne informatii in legatura cu pretul produsului. Se pare ca Apple ar intentiona sa vanda iWatch la un pret mediu de 250$ in SUA, unul egal cu cel al Pebble Steel sau noilor smartwatch-uri lansate de catre diversi producatori de terminale Android.

  Partea interesanta legata de acest zvon este ca Apple ar intentiona sa colaboreze cu anumite companii de asigurari pentru a subventiona pretul iWatch, intr-un mod similar cu cel in care operatorii de telefonie mobila subventioneaza pretul iPhone-urilor. In aceste conditii produsul ar putea costa mai putin de 250$ in SUA, si poate in alte tari de pe glob, insa in tari precum Romania pretul iWatch de 250€ pare cat se poate de posibil. Ca sa fiu sincer, Samsung a incercar sa vanda Galaxy Gear la acest pret si a esuat, asa ca ramane de vazut cat succes va avea Apple.

9 COMENTARII

  1. Avand in vedere trendul spre ecrane mari care rup buzunarele iWatch se poate dovedi foarte util si de succes ca sa nu mori de rusine in fata celor pe care-i criticai pana acum ca au telefoane cat paletele … In alta ordine de idei daca iWatch va veni impreuna cu o casca bluetooth comoda si cu autonomie mare care sa iti permita sa folosesti telefonul eu unu sigur imi iau 😉

  2. @zaone eu unu consider ca un accesoriu de gen earpiece este necesar, deoarece vorbitul la ceasul de pe mana este ciudat si incomod iar scopul unui smartwatch este intre altele sa iti permita efectuarea si primirea de apeluri fara a accesa direct tel…in plus o casca bluetooth si un iwatch cu incarcare wireless daca sunt puse langa un iphone (transformi iphone-ul in statia de baza pt incarcare) pe langa ca sunt o idee cool pot completa mult mai bine experienta de utilizare la un iphone cu ecran de 5.5″..

  3. Sa dau 1000 dolari euro pe un ceas electronic care oricum in cateva luni va fi depasit si uitat mai bine dau banii astia pe un ceas adevarat automatic sau solar radiocomandat.