Iata cum poti juca jocuri PSP pe iPhone si iPad (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4z5jUECg46M&w=580&h=370]

  Daca ati fost fani PSP, sau inca sunteti, si v-ati dori ca titlurile disponibile pe consolele portabile Playstation sa poata fi jucate pe iDevice-uri, ei bine astazi am o veste buna pentru voi. Folosind PPSSPP, un emulator PSP pentru iOS, puteti juca o multitudine de jocuri PSP pe propriile terminale fara chiar atat de mult efort. Totul este disponibil numai pentru cei care au jailbreak, asa ca pentru a instala PPSSPP va trebui sa adaugati repo-ul: http://cydia.angelxwind.net in Cydia, sa cautati versiunea stable a PPSSPP si sa folositi butonul Install.

  Dupa instalare incepeti sa cautati jocurile PSP dorite, le descarcati in PC-ul vostru, le dezarhivati si alegeti doar fisierele .ISO pentru a le copia in terminalele voastre in vederea utilizarii. Pentru a copia ROM-urile jocurilor in terminale puteti utiliza orice utilitar doriti, insa ifunbox este cea mai simpla metoda, el permitand conectarea terminalului la PC si copierea fisierelor folosind un cablu USB. Dupa conectare si deschiderea utilitarului dorit va trebui sa navigati catre var/mobile/Documents/PSP/ iar acolo veti copia ROM-urile jocurilor.

  Dupa copiere veti deschide PPSSPP din iOS, veti merge in meniul Games si veti alege jocul dorit, iar de aici incolo va puteti distra in voie.