JailbreakCon ne lasa fara vreun exploit nou pentru iOS 7.1

  Desi inaintea JailbreakCon, cea mai mare conferinta anuala despre jailbreak, se anunta posibila prezentare a unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1, iata ca evenimentul din wekeend-ul acesta a trecut fara nimic nou. Desi echipa Evad3rs a fost prezenta la eveniment impreuna cu alti hackeri cunoscuti pentru platforma iOS, din pacate niciunul dintre ei nu a avut de facut vreo prezentare pentru exploit-urile pe care ei le detin, asa ca din pacate pare putin probabila lansarea vreunei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 7.1.

  Foarte multa lume asteapta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.1, insa proximitatea WWDC 2014 si prezentarea iOS 8 cu siguranta a determinat hackerii sa evite sa foloseasca exploit-uri importante pentru o versiune a iOS care va fi data uitarii din toamna. Acestea fiind spuse, e putin probabil ca pana dupa lansarea iOS 8 sa avem disponibila o noua solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad si ipod Touch.

11 COMENTARII

  1. era de asteptat dar in nici un caz normal… cred ca au uitat scopul pe care il au de fapt, ca si cum te numesti Mercedes si mergi la cel mai tare salon auto mondial cu mainile in buzunar

  2. E oarecum normal , dar daca o faceau pe banii lor , lumea doneaza pentru ca ei sa scoata variante de jb cand au nevoie nu cand vor ei…..nu ma intereseaza jb ca nu mai folosesc de ceva vreme incoace dar asa ca fapt divers.

  3. 7.1 este cea mai stabila si rapida versiune a ios7…fara jailbreack…asteptam acum din nou sa avem jailbreack pe toate versiunile cu cele mai multe bug-uri si crash-uri ale ios8 …super