Smatphone-ul 3D Amazon apare in primele imagini

  Saptamana trecuta v-am spus ca Amazon pregateste lansarea unui smartphone 3D propriu, iar astazi vedem primele imagini cu acest nou dispozitiv al americanilor. Dupa cum v-am spus deja, noul terminal are un ecran 3D care permite vizualizarea imaginilor fara a fi necesara utilizarea unei perechi de ochelari speciali, mecanismul din spatele acestui ecran fiind inedit. Separat de camera frontala si cea principala, noul smartphone ar urma sa includa inca 4 camere frontale care ar functiona cu software-ul pentru a afisa efecte 3D pe ecran, fiecare camera fiind amplasata intr-un colt al dispozitivului.

  Separat de afisarea efectelor 3D, noile camere urmaresc inclusiv pozitia capului utilizatorului in raport cu ecranul, software-ul terminalului pozitionand elementele de pe ecran in functie de pozitia capului nostru. Software-ul din noul smartphone va utiliza camerele pentru a controla animatii grafice cu anumite wallpaper-uri speciale, insa noutatile nu se vor opri aici. Se pare ca Amazon va modifica anumite aplicatii ale Android pentru a le implementa suport pentru noua interfata 3D, astfel ca unele vor putea fi controlate folosind miscarile terminalelor noastre.

  Practic Amazon pregateste un smartphone cu adevarat interesant, cu tehnologii care ar putea atrage enorm de multi utilizatori daca sunt implementate corect, insa ramane de vazut ce vom primi in final.