Apple lanseaza iPhone 5C 8 GB in inca 14 tari de pe glob

  Luna trecuta compania Apple a lansat iPhone 5C 8 GB in cateva tari de pe glob, iar in cursul acestei zile americanii au extins disponibilitatea terminalului in inca 14 tari din Europa si nu numai. Conform preturilor afisate de catre compania americana in diversele sale Apple Store-uri, diferenta de pret dintre versiunea de 8 GB si cea de 16 GB a iPhone 5C este de doar 50€ in majoritatea cazurilor, asa ca nu vorbim decat despre un regres facut de catre cei din Cupertino, achizitionarea unui dispozitiv cu atat de putin spatiu de stocare nefiind recomandata.

  Indiferent care sunt parerile noastre, Apple va vinde iPhone 5C 8 GB la un pret mult prea mare decat ar trebui si lansarea acestui terminal cu siguranta nu va convinge foarte multi oameni sa faca o achizitie. Noua versiune a iPhone 5C 8 GB este disponibila in: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elvetia.

5 COMENTARII

  1. sunt vremuri grele peste tot in lume, cand te uiti cum arata pretul ala acolo de 579 Eur pt un telefon Mediocru fara spatiu de stocare, te apuca durerea de cap

  2. Uitati un lucru esențial: nu toți utilizează un idevice așa cum trebuie.
    Cunosc persoane care m-au apelat pt a le instala aplicatii si care nu au auzit in viata lor de Apple store sau iTunes. Mi-au zis ca au auzit “ca e la modă si se poarta”.
    Această categorie este vizată de Apple.
    Si slavă Domnului ca sunt o groaza din astia, cei de la Apple stiu bine ce fac căci nu-s amatori.
    Mi-e situația imi convine caci sunt chemat regulat si-i ard cu 100 roni la fiecare vizita.
    Prostia costa…