Apple nu reuseste sa vanda runda initiala de bilete pentru WWDC 2014

  Acum cateva saptamani de zile Apple a initiat o runda de inregistrari pentru o loterie prin care vinde bilete dedicate WWDC 2014, cei din Cupertino luand decizia de a oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a se inregistra pentru o loterie daca sunt interesati sa achizitioneze biletele. La mai bine de o saptamana de la deschiderea loteriei, cei de la Apple au trimis email-uri angajatilor care au fost alesi prin loterie pentru a cumpara bilete, ei primind email-uri cu notificari de la companie. Desi in anii trecuti cererea pentru bilete a fost extrem de mare, se pare ca anul acesta unii dezvoltatori nu au achizitionat bilete desi au castigat la loteria Apple, compania fiind nevoita acum sa contacteze unii dezvoltatori care nu au castigat.

  Email-ul de mai sus a fost trimis dezvoltatorilor care initial au primit email-uri prin care au fost anuntati ca nu au castigat posibilitatea de a cumpara un bilet prin loteria celor de la Apple. WWDC 2014 va incepe pe data de 2 iunie si Apple va organiza un keynote de deschidere in care va avea loc prezentarea iOS 8, prezentarea OS X 10.10 si probabil prezentarea unor Mac-uri noi.

3 COMENTARII

  1. Anii trecuti cine vroia cumpara cum se puneau in vanzare, acuma sunt multi care doar au optat fara sa stie in ce consta, si cand au fost alesi au refuzat datorita costurilor probabil