iOS 7.1.1 rezolva o multime de probleme de securitate

  iOS 7.1.1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri pentru posesorii de iDevice-uri, iar in afara imbunatatirii Touch ID si a rezolvarii unor probleme de functionare ale sistemului de operare, au fost rezolvate o multitudine de probleme de securitate. Intr-un document publicat de catre MuscleNerd avem detaliate toate problemele de securitate rezolvate in iOS 7.1.1, o buna parte dintre ele fiind reparate in Webkit-ul Safari de catre Google.

  Separat de acestea, Apple a rezolvat si unele exploit-uri disponibile in sistemul sau de operare, intregul update fiind mult mai important decat a dezvaluit compania Apple in changelog-ul oficial sau in documentatia oferita publicului.

20 COMENTARII

  1. Praf 7.0.6..aproape ca imi schimbam iphonul 4s la iphone 5 doar pentru faptul ca se misca de te durea capul.dar de cand au scos 7.1 e grozav! Si chiar e o schimbare foarte mare!

  2. Din cate vad la update.ul de mai devreme nu imi mai da freeze la apeluri sper sa nu mai am prbl ca deja devenise fff enervant ca nici senzorul de proximitate nu mai raspundea la comenzi…

  3. Pe iphone4 am 7.1.1 si nu vad nici o diferența decât tastatura parca merge mai bine ,si pe iPhone5 am 7.0.4 cu jb si sunt foarte mulțumit

  4. Mie imi merge mult mai bine 7.1.1 pe iphone 4, de specificat ca am facut un restore cu “set up as new”. In legatura cu chatul, &zaone, am descarcat aplicatia spot.im si nu reusesc sa gasesc chatul de la idevice.ro, poti sa-mi spui te rog frumos ce sa scriu acolo la search?

  5. Ei rezolva problemele de securitate,dar problemele provocate unor utilizatori de 5s prin update la 7.1 nu le-ar rezolva. Eu am ramas momentan pe 7.0.6 si sunt foarte multumit.