Leonardo DiCaprio l-ar putea interpreta pe Steve Jobs in viitorul film al Sony

  Daca luna trecuta s- a spus ca Sony l-ar putea alege pe Christian Bale pentru interpretarea rolului lui Steve Jobs in viitoarea sa pelicula, iata ca acum numele lui Leonardo DiCaprio este vehiculat. Cei de la Sony ar intentiona sa il contracteze pe regizorul Danny Boyle pentru a produce viitorul film, el regizand celebra pelicula Slumdog Millionaire. Desi deocamdata vorbim doar despre zvonuri, se pare ca Sony are in plan sa produca un film extrem de interesant cu actori cunoscuti, insa ramane acum sa vedem cine va fi intr-adevar ales pentru rolul principal.

It’s not a biopic; it’s not the story of Steve Jobs — it’s something much different than that. He’s a fascinating guy — part hero, part antihero.

  Separat de toate acestea, scriitorul scenariului, Aaron Sorkin, a vorbit ieri cu o publicatie americana despre viitorul film si a declarat ca pelicula nu este una biografica, Steve Jobs fiind prezentat ca un erou si un anti-erou in diversele momente ale actiunii. Aaron Sorkin sustine ca Steve Jobs a fost un personaj fascinant si ca el a fost inconjurat de oameni fascinanti, acest film fiind unul dintre putinele pentru care a lucrat cu placere, majoritatea povestii fiind construita in baza cartii biografice scrise de catre Walter Isaacson.